Haberler

Kasımpaşa : 0 - Eskişehirspor : 2

Güncelleme:

Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Kasımpaşa'yı deplasmanda 2-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Eskişehirspor ve Kasımpaşaspor maçı oynandı. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmada gollerimizi 63. dakikada Diego ve 90+4. dakikada Kamara kaydetti.

Maçtan Dakikalar:

13 . dakikada sağ kanattan serbest atış kullanan Viudez'in ceza sahasına gönderdiği topa Elyasa Süme'nin yaptığı kafa vuruşunda, meşin yuvarlak üstten autta gitti.

23. dakikada sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta Erkan Zengin'in şutunda, topu kaleci İlker Avcıbay kornere tokatladı.

30. dakikada Erman Kılıç'ın pasında ceza yayının hemen dışında topla buluşan Aytaç Kara'nın sert şutunda, meşin yuvarlak az farkla yandan dışarı çıktı.

41. dakikada Erkan Zengin'in soldan ortasında ceza sahası içinde arka direkte Kamara'nın yaptığı vuruşta, top üstten auta gitti.

İlk yarıda başka önemli pozisyon olmadı ve takımlar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

63. dakikada öne geçtik. Sağdan Erman Kılıç'ın kullandığı serbest atışta, kale sahasının önünde iyi yükselen Diego'nun kafa vuruşunda, top ağlara gitti: 0-1.

79. dakikada Ndiaye'nin sağdan ceza sahasına yerden yaptığı ortada kaleci İlker Avcıbay'ı geçen topu önünde bulan Necati Ateş'in vuruşunda, meşin yuvarlak direğe çarparak oyun alanına döndü. Pozisyonun devamında Erman Kılıç'ın şutunda, top üstten dışarı çıktı.

87. dakikada Viudez'in sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta, kaleci Boffin topu son anda kornere çeldi.

89. dakikada Viudez'in kullandığı serbest atışta, ceza sahasında müsait durumda bulunan Babel'in kafa vuruşunda, kaleci Boffin üzerine gelen topu kornere tokatladı.

90+4. dakikada farkı 2'ye çıkardık. Yakaladığımız ani atakta Necati Ateş sol kanattan getirdiği topu Kamara'ya attı. Ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kalan Kamara, topu düzgün kontrol edemese de meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 0-2.

Karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldık.

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'yı deplasmanda 2-0 yendikleri maçta aldıkları galibiyetin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Ertuğrul Sağlam, karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında, çok kritik bir galibiyet aldıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Bugünkü karşılaşma bizim açımızdan yön belirleme maçıydı. Bizim yolumuzun nereye gideceğini göreceğimiz bir maçtı. Ayrıca önümüzdeki hafta oynayacağımız Beşiktaş maçı öncesi moral elde etmek için kazanmamız lazımdı. Oyuncularım bunu ciddi anlamda algıladı. Yukarıların takımı olacaksak, bugün 3 puan almalıydık. Beşiktaş'ı da yenerek bu yolda gideceğiz."

Maçın son 10 dakikası hariç tek hakimi olduklarını aktaran Sağlam, "Bugünkü oyundan çok keyif aldım. Tabi yapacak daha çok işimiz var. Durmak yok, devam edeceğiz.Eskişehirspor olarak daha da iyi futbol oynayarak, ligin üst sıralarında yer alacağız. Bunu yapacak kalitemiz var" dedi.

Gelecek hafta Beşiktaş'ı da yenmek istediklerini aktaran Sağlam, "Beşiktaş sezona çok iyi başlangıç yaptı. İyi ve kaliteli bir kadroları var. Eğer ligin üst sıralarında olmak istiyorsak Beşiktaş'ı yenmemiz lazım" ifadelerini kullandı.

Futbolcu Tarık Çamdal da çok zor bir deplasmandan 3 puanla döndükleri için mutlu olduklarını dile getirdi.

Genç futbolcumuz Erkut Şentürk ise iyi bir çıkış yakaladıklarını ve Beşiktaş maçında da bu performanslarını devam ettirmek istediklerini kaydetti.

Stat: Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Bülent Yıldırım, Serkan Gençerler, Ekrem Kan

Kasımpaşa: İlker Avcıbay, Elyasa Süme, Yalçın Ayhan (Dk. 6 Barış Başdaş), Donk, Sancak Kaplan, Viudez, Kerem Şeras (Dk. 60 Adem Büyük), Castro, Babel, Scarione, Sanharib Büyüksal (Dk. 79 Şahin Aygüneş)

Eskişehirspor: Boffin, Tarık Çamdalı, Akaminko, Diego, Veysel Sarı, Kamara, Aytaç Kara, Ndiaye, Erkan Zengin (Dk. 82 Mehmet Erkut Şentürk), Erman Kılıç (90+2 Serol Demirhan), Bienvenu (Dk. 46 Necati Ateş)

Goller: Dk. 63 Diego, Dk. 90+4 Kamara (Eskişehirspor)

Sarı kartlar: Dk. 16 Veysel Sarı, Dk. 24 Akaminko, Dk. 89 Kamara (Eskişehirspor), Dk. 22 Elyasa Süme (Kasımpaşa)

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eskişehirspor Elyasa Süme Beşiktaş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title