Haberler

D-655 Karayolu'nun 85 metrelik bölümü çöktü! Facianın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı

Güncelleme:

Düzce ile Zonguldak arasında ulaşımın sağlandığı D-655 karayolu Çiçekpınar mevkiinde dün akşam saatlerinde heyelan meydana geldi. Heyelanın yaşandığı anlarda yol üzerinde şans eseri araç olmaması büyük bir facianın yaşanmasını önlerken, 85 metrelik çöküntünün büyüklüğü ise gün ağarınca ortaya çıktı.

Düzce ile Zonguldak arasında ulaşımı sağlayan D-655 Karayolu Çiçekpınar mevkiinde dün akşam meydana gelen heyelanda yolun Düzce istikametindeki 85 metrelik bir bölüm çöktü. Heyelan nedeniyle karayolu, çift yönlü trafiğe kapatıldı. Jandarma ekipleri Şifalı Su mevkii ile Akçakoca Sapak mevkiinde yolu kesere araçların geçişine izin vermedi. İstanbul istikametine gidecek araçlar Sakarya- Kocaali yönüne, Ankara istikametine gidecek araçlar ise Zonguldak- Ereğli yoluna yönlendirildi.

D-655 Karayolu'nda 85 metrelik bölümü çöktü! Facianın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı

85 METRELİK BÖLÜM TAMAMEN GÖÇTÜ

Yolda oluşan hasarın boyutu, gün ağarınca ortaya çıktı. Karayolları Genel Müdürlüğü'nden gönderilen teknik heyet, 85 metrelik bir bölümde tamamen çöken yolda inceleme yapıyor. Ekipler, bağlantının sağlanması için alternatif yol oluşturmak için çalışmalara başladı.

D-655 Karayolu'nda 85 metrelik bölümü çöktü! Facianın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çiçekpınar Zonguldak Düzce Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024!
500

Yorumlar (85)

Arife:

Doğal afet işte ALLAH bir daha göstermesin

23
76
yanıtYanıtla
mcd:

ne dogal afeti uyuyun daha

yanıt32
yanıt4
inş. müh.:

Tanamen mühendislik hatası

yanıt28
yanıt5
vatandaş:

ee nerde yandaşlardan ses yok pek bi övünürlerdi yol yaptı. al işte yol

63
33
yanıtYanıtla
Şah damar:

CHP nin yaptığı bir icraatını gösterin alkışlayalım var mi tabiki yok zaten onların ülke Vatan bayrak diye bir kaygıları yok onun için boş yapma

yanıt8
yanıt37
İlletyus:

La denyo heyelan diyor amaçsız angutlar

yanıt2
yanıt19
rizeli:

sen chpnin yaptıklarını hala yiyorsun . su iç bence alkış yapma chpnin yaptıklarıda kalmadı . 80 yıldır iktidar değil. en son yaptığı 1939 karabük demir çelik. ondan sorası sag iktidarlar satışlar

yanıt21
yanıt1
Che:

Yol inşaatı yandaş firmaya verilir bu sonuç olur yol. Yaptı derler bide zengin olan akp başkanları artık ciplerde kokain çekiyo doydular nırmal

67
28
yanıtYanıtla
Zihni Askar.:

İnsan olda Omer halis ol.Boş adama maaş yok hadeee.

yanıt1
yanıt0
Mutlu:

Bu yol avrupada olsa onu yapanın tüm ortaklıkları ile beraber evlerine incir ağacı dikmişlerdi ama bizde yapanın yanına kar kalıyor. Limak grup burayı yamayınca zarara uğrar diye başka Bi ihaleyi bedavaya verirler.

76
15
yanıtYanıtla
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title