Haberler

Karabük Avukatlar İntihar Eden Meslektaşlarını Gözyaşlarıyla Uğurladı Hd

Avukatlar intihar eden meslektaşlarını gözyaşlarıyla uğurladıKARABÜK, (DHA) ? KARABÜK'te, intihar eden avukat Metin Can (53) için adliye önünde tören düzenlendi.

Avukatlar intihar eden meslektaşlarını gözyaşlarıyla uğurladı

KARABÜK, (DHA) ? KARABÜK'te, intihar eden avukat Metin Can (53) için adliye önünde tören düzenlendi. Avukatın annesi ve meslektaşları gözyaşı döktü.

Karabük'te geçen pazartesi gününden itibaren kendisinden haber alınamayan avukat Metin Can'ın otomobili, annesinin yaşadığı Bürnük Köyü mevkiinde patika yoldan traktörü ile geçen bir vatandaş tarafından görüldü. Vatandaşın haber vermesi üzerine gelen jandarma, otomobile yakın bir mesafedeki ağaçta Metin Can'ın ipe asılı cesedini buldu. Bunalıma girip intihar ettiği üzerinde durulan evli ve 2 çocuk babası Metin Can'ın cesedi bugün Ankara Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak görev yaptığı Karabük Adliyesi önüne getirildi. Burada düzenlenen törene Can'ın ailesi, yakınları, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, hakim ve savcılar, avukatlar ile adliye çalışanları katıldı. Yakınlarının desteğiyle ayakta durabilen Hafize Can, Sen böyle olacak çocuk muydun diyerek oğlunun tabutunun başına geldi. Oğlunun yüzünü görebilmek için tabutun açılmasını isteyen anne açılmadığı takdirde, Kendimi öldürürüm dedi. Acılı anne yakınları tarafından sakinleştirildi. Anne oğlunun fotoğrafını defalarca öptü. Bu sırada bazı avukatlar ağladı.

Karabük Baro Başkanı avukat Rıdvan Erdoğan, Acımız büyüktür, derindir. Metin Can kardeşimiz 1986 yılında Karabük'te öğretmenlik faaliyetine başlamış. Öğretmenliği yaparken süreç içerisinde hukuk fakültesini de bitirerek 2001 yılından itibaren Karabük Baromuza bağlı olarak avukatlık faaliyetini de yürütmüştür. Şu anda hukuk fakültesi öğrencisi kızı, inanıyoruz ki bir hukukçu olarak babasının mirasına sahip çıkacak, onun yolunda yürümeye devam edecektir. dedi.

Yapılan duanın ardından Metin Can'ın cenazesi Öğlebeli Mahallesi'ndeki Merkez Camii'nde kılınan ikindi namazı sonrası mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metin Can Karabük Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title