Haberler

Sel sularına kapılan kamyonun sürücüsü, son anda kurtarıldı! Anbean kamerada

Güncelleme:

Karadeniz'i etkisi altına alan sağanak yağış birçok noktada sele ve heyelana neden oldu. Zonguldak'ın Devrek ilçesinde de sel sularına kapılan bir kamyonun kasasında mahsur kalan vatandaş, çevredekiler tarafından kurtarıldı. O anlar anbean kameralara da yansıdı.

Sağanak yağış nedeniyle hayatın felç olduğu Zonguldak'ın Devrek ilçesinde, sel nedeniyle kamyonun kasasında mahsur kalan vatandaş apartman sakinleri tarafından kurtarıldı.

ANBEAN KAMERADA

Zonguldak'ta 2 gündür devam eden sağanak yağış nedeniyle sel meydana geldi. Devrek ilçesi Tabaklar Sokak sel suları arasında kaldı. O sırada kamyon kasasında mahsur kalan vatandaş son anda apartman sakinleri tarafından kurtarıldı. O kurtarılma anı saniye saniye amatör kameralara yansıdı.

Sel sularına kapılan kamyonun sürücüsü, son anda kurtarıldı! Anbean kamerada

HASTANELERİ DE SU BASTI

Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Zonguldak Gökçebey ve Devrek devlet hastanelerinde meydana gelen su baskını sonrası acil servislerin geçici olarak kullanım dışı kaldığını ve 37 ambulans, 1 pajero ambulans, 2 UMKE timi, 1 acil müdahale aracı ile 123 sağlık personelinin görevlendirildiğini bildirdi. Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Zonguldak'taki sel felaketi sonucu Gökçebey ve Devrek devlet hastanelerinde su baskını meydana geldiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Acil servisler geçici olarak kullanım dışı kalmış, olay sebebiyle 37 ambulans, 1 pajero ambulans, 2 UMKE timi, 1 acil müdahale aracı ile 123 sağlık personeli görevlendirmesi yapılmıştır. Durum kontrol altındadır."

Sel sularına kapılan kamyonun sürücüsü, son anda kurtarıldı! Anbean kamerada

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Karadeniz Devrek Devrek Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title