Haberler

İzmit Belediyesi saha çalışmalarına devam ediyor

Güncelleme:

KOCAELİ (İHA) – İzmit Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki park ve bahçelerde bakım ve onarım işlerini sürdürürken diğer yandan da mahallerdeki taleplerin tespiti için saha çalışmaları yürütüyor.

KOCAELİ (İHA) – İzmit Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki park ve bahçelerde bakım ve onarım işlerini sürdürürken diğer yandan da mahallerdeki taleplerin tespiti için saha çalışmaları yürütüyor.

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri mahallelere daha iyi hizmet götürmek adına mahalle muhtarlarıyla birlikte vatandaşların görüş ve şikayetlerini dinleyerek tespit çalışmalarında bulunuyor. Yapılan tespit çalışmaları kapsamında Arızlı Mahallesi muhtarı Ruhan Menteş, Hatipköy Mahallesi muhtarı Habibe Aksoy, Mehmet Ali Paşa Mahallesi Muhtarı Yaşar Doğan, Serdar Mahallesi muhtarı Ümit Yılmaz, Fevzi Çakmak Mahallesi muhtarı Fatma Keskin, Kocatepe Mahallesi muhtarı Mustafa Kabak, Alikahya Atatürk Mahallesi muhtarı Özgür Sarıca ve Sanayi Mahallesi muhtarı İsmail Moğultay ile bir araya gelen İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Aysun Bolat Kılıç ve ekibi mahalle sakinlerinin taleplerini aldı.

İzmit Belediyesi ekipleri, muhtarlarla yaptıkları görüşmeler neticesinde eksikleri yerinde tespit ederek iş programlarını belirleyen ekipler, çalışmalarına başladı. Mahallelerindeki çalışmalar nedeniyle mutlu olan vatandaşlar "Belediyenin görüşlerimizi alarak ve şikayetlerimizi değerlendirerek sorunları çözmesinden çok memnunuz. Hizmetlerinden dolayı belediye başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet'e teşekkür ediyoruz" diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İzmit Belediyesi Ümit Yılmaz Yaşar Doğan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title