Haberler

Izmir Ceylin'in Babası Kızının Mezarını Ziyaret Etti

Ceylin'in babası kızının mezarını ziyaret ettiİZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde, evlerinin önündeki parkta oyun oynarken kaybolan ve 3 gün sonra komşusunun evinde cesedi bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in babası 36 yaşındaki Murat Atik, Bayramın ilk günü kızının mezarı başına gelerek dua etti.

Ceylin'in babası kızının mezarını ziyaret etti

İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde, evlerinin önündeki parkta oyun oynarken kaybolan ve 3 gün sonra komşusunun evinde cesedi bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in babası 36 yaşındaki Murat Atik, Bayramın ilk günü kızının mezarı başına gelerek dua etti.

Evlerinin önündeki parkta oyun oynarken kaybolan ve 3 gün sonra komşusunun evinde cesedi bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in babası 36 yaşındaki Murat Atik, Bayramın ilk günü kızının mezarı başına gelerek dua etti. Ceylin kızımız sadece bizim değil, Ödemiş'in kızı, İzmir'in kızı, Türkiye'nin kızı oldu diyen acılı baba, "Takdiri ilahi. Kızım, dünyanın pisliğine bulaşmadan, tertemiz, melek gibi, bir şekilde Cenab-ı Allah cennetine kabul etmiştir. Cennetin kuşu olmuştur. Peygamberimiz şefaatçi olsun. Yani burada yatan sadece benim kızım değil, Türkiye'nin kızı. Sözün bittiği yer, kelimenin bittiği yer. Diyecek sözüm yok. 10 Haziran'dan beri hayatımız allak bullak oldu. Yok böyle bir acı Allah kimseyi göstermesin" dedi.

"SADECE BİZİM DEĞİL TÜRKİYENİN KIZI OLDU"

Benim kızım cennete gitti diyen acılı baba, "Biz kızımız bulunacak ümidiyle bakıyorduk. Allah bunları yapanlara gün ışığı dahi göstermesin, bunu yapanlar hemen ölmesinler. Böyle bir acının tarifi yok, zaten mümkün değil. Benim çocuğumu havluyla öldürmüş. Kaza süsü vermek için ahşap makyaj kutusuyla kafasına vurmuş. Ondan sonra delil yok etmek için sandığa sokmuş. ya benim çocuğum ne yaptı da, benim çocuğumla ne alıp veremediğin vardı. Dünyada bizimle ne alıp veremediğiniz vardı" diye konuştu.

"MEZARLARININ AÇILMASINI İSTİYORUM"

Cinayet zanlısı kadının daha önce ölen çocuklarının mezarlarının açılmasıyla ilgili olarak da konuşan Murat Atik, "Biz avukatla konuştuk. Bu mertebedeki otopsi raporlarının zaman alacağını söyledi. İki tane çocuğu 5 yaşında olan kanepeden düşmüş ölmüş, 13 aylık çocukta ciğerine reçel parçası yapışık kalmış. Otopsi raporunda bu geçmiş. Ne kadar araştırıldı? Mezarlarının açılmasını istiyorum. Bu çocuklarınki de candı, bunlarda çocuktu. Onlarında yaşamaya hakkı vardı. Belki o çocuklar yaşasaydı benim çocuğum bugün burada yatmayacaktı. Bu işin arkası araştırılsın" dedi.

"ABİSİNİN DÜĞÜNÜNDE GELİNLİK İSTEMİŞTİ"

Kızımın mezarına her gün geliyorum diyen acılı baba, "Her gün geliyorum kızımın başında ağlıyorum. Bilerek buraya oturuyorum. Kızımın başı burada, beni buradan görür diye. Ne yapsan da geri gelmez. Bütün adli işlemlerin; mezar açılacaksa mezar, hepsinin yapılmasını istiyoruz. Gereken neyse devletimiz ilgilensin. Böyle hastalar varsa ilgilenilsin. Bunu yapan insan olamaz. Hayvana zaten yakıştıramıyorum. Kızım abisinin düğününde gelinlik istemişti. Gelinliğini tabutun üstüne koymak zorundaydık. Biz düğünümüzü nasıl yapalım, şenliğimizi nasıl yapalım. Bayramımızı nasıl yaşayalım. Ben daha babamın evine gidemedim" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Atik Türkiye Ödemiş İzmir Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık?
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title