Haberler

Paris'te Markete Saldırı Düzenleyen Saldırgan, Polisi de Öldürmüş

Güncelleme:

Fransız polisi, Paris'in doğusundaki Porte de Vincennes'te bir süpermarkette 6 kişiyi rehin alan saldırganın fotoğraflarını yayınlandı. Saldırgan, dün polisi öldüren zanlıymış.

Charlie Hebdo saldırısı şüphelileri Cherif ve Said Kouachi kardeşlerin, Paris'in yaklaşık 40 kilometre kuzeydoğusunda bir rehine ile kapana kıstırılmasının ardından kentte ikinci rehine krizi yaşanıyor. Bu kez de bir koşer marketine giren saldırganın içeride bulunanları rehin aldı. Saldırganın dün Paris'te, bir kadın polis memurunu öldüren kişi olduğundan şüpheleniliyor. AFP, olayda en az iki kişinin öldürüldüğünü açıkladı.

TERÖRLE MÜCADELE EKİPLERİ OLAY YERİNDE

Paris'in doğusundaki Porte de Vincennes semtinde yaşanan olayda saldırganın beş kişiyi rehin aldığı ifade edildi. Rehineler arasında bir kadın ile bir çocuk olduğu bildirildi. Olay yerine terörle mücadele birimlerinin intikal etti.

SALDIRGANIN FOTOĞRAFLARI YAYINLANDI

Paris Emniyeti, dün bir kadın polis memurunun öldürüldüğü saldırıyla ilgisi olabileceğini düşündüğü Hayat Boumeddiene ve Amedy Coulibaly adlı iki şüphelinin fotoğrafları yayımlayarak vatandaşlardan yardım istedi.

İlgili Haberler

"KİM OLDUĞUMU BİLİYORSUNUZ"

İddialara göre 32 yaşındaki Amedy Coulibaliy, polise, "Kim olduğumu biliyorsunuz. Dammartin'daki kuşatma kalkana kadar rehineleri bırakmayacağım" diye bağırdı.

Paris'te dün sokak ortasında yaşanan çatışmada bir kadın polis memuru öldüren saldırganın olayın şüphelisi olduğu bildirildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Charlie Hebdo Said Kouachi Paris Dünya Güncel Haberler

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden 'Neden' sorusuna 'Sadece Allah rızası için' yanıtı

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden "Neden" sorusuna "Sadece Allah rızası için" yanıtı

500

Yorumlar (31)

CARLIE HEBDOYU GEBERTENLERI SEVIYORUMmobilWeb@haberler.com:

BENIM GOZUMDE COK BUYUK 2 GENC BU CEZAYIRLI KARDESLER. KENDI OZ KARDESIM KADAR COK SEVIYORUM ONLARI. ALLAHINIZA KURBAN SIZIN, INSALLAH SON DURAGINIZ CENNET OLACAK

20
26
yanıtYanıtla
Behçet yzgmobilWeb@haberler.com:

O kadar müslümanlar ölüyor dünya ayağa kalmiyorda bunlar ölünce mi ayağa kalkiyorlar yaziklar olsun bizim medyamiza

32
13
yanıtYanıtla
cuneytMobil-ANDROID:

yobazlarin hepsi olmeliki insanlik rahat etsin

12
21
yanıtYanıtla
TÜRK MÜCAHIDLER:

helal olsun bu kafirler cok OCAK SÖNDÜRDÜ arkanizdayiz dualarimizla insallah

8
23
yanıtYanıtla
Konyali Mücahidin:

ALLAHU EKBEEEEEERRRRRRRRRRRR

13
17
yanıtYanıtla
SABIR TAŞI:

Sahipsiz, silahsız ülkelerde nasılda havalı havalı operasyon yapardınız!. . Hadi çıkın işin içinden!. . Cezayir mağdurlarının, çocuklarının, analarının ahımı acaba?!. . (Ülkemde Ne kadar da FRANSIZ sever varmış?!. . )

28
2
yanıtYanıtla
MÜSLÜMANLAR OSMANLI:

HELAL OLSUN KARDEŞLERİMİZ MÜSLÜMAN KARDEŞLERİNİZİ KARDEŞLERİNİZ İYİ KORUYORSUNUZ ASIL TERORİST LER FIRANSADIR İSRAİLLERDİR İNGİLTEREDİR ABD VE ALMAYADIR BU GERÇEKLERİ BÜTÜN İNSANLIK BİLSİN BÜTÜN MÜSLÜMANLARIN KALPLERİ SİZİNLE KARDEŞLERİM

16
13
yanıtYanıtla
SAMURAImobilWeb@haberler.com:

Fransaya artik gun yuzu yok. Siz bizim rabbimize ve peygamberimize dil uzatacaksiniz, muslumanlarda sessiz kalacak oylemi. Haydi bakalim girin topluca cehenneme. Eger bu fransiz mikroplarini gercekten muslumanlar temizlediyse onlari cok sevdigimi belirtmek isterim. Muhtemelende kahramanca carpisip sehid olacaklar Allahin izniyle. O keles sikan elleriniz dert gormesin musluman yigitler.

7
17
yanıtYanıtla
türk:

amedy imiş zenci kürtler orayıda karıştırdı

9
9
yanıtYanıtla
EnKarNe?:

CUMANIZ ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUN Allahu Ekber Şehadetinize ŞAHİDİZ sabırsızlıkla BEKLEMEKTEYİZ. . . Şehidlerin Sıddıkların Salihlerin Mücahitlerin üzerine MELEKLERİN VE RAHMANIN SELAMI VE SONSUZ RAHMETİ OLSUN. . . .

8
8
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title