Haberler

Talep patlaması oldu! İstanbullular deprem endişesiyle Edirne'ye taşınıyor

Güncelleme:

Kahramanmaraş ve 10 ilde yaşanan deprem, endişeleri beraberinde getirdi. Muhtemel İstanbul depremi son zamanlarda birkez daha gündeme geldi. Deprem endişesi yaşayan İstanbullular, alternatif arayışlara yöneldi.

EV VE ARSA ARIYORLAR

Fay hattına uzaklığı ve deprem riski az olduğu ifade edilen Edirne'nin rakımı yüksek zemini ise kayalıklardan oluşan köylerine talep arttı. İstanbul'da yaşayan çok sayıda vatandaş, bu köylerden arsa ve ev arayışına girdi.

Talep patlaması oldu! İstanbullular deprem endişesiyle Edirne'ye taşınıyor

SON HAFTALARDA TALEP PATLAMASI OLDU

Edirne'nin Lalapaşa ve Süloğlu ilçelerine son haftalarda yoğun talep olduğunu açıklayan Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği ikinci Başkanı Namık Babacan, İstanbul'dan gelen vatandaşların yoğun ilgisiyle karşıya karşıya kaldıklarını söyledi.

Talep patlaması oldu! İstanbullular deprem endişesiyle Edirne'ye taşınıyor

"TELEFONLA ARAYIP BİLGİ ALIYORLAR"

Talebin arttığı bu günlerde fahiş fiyatın önüne geçmek için emlakçılar olarak çaba sarf ettiklerinin de altını çizen Babacan, "Buradan tarla, bağ, bahçe ve arsa almak isteyen vatandaşlar baştan telefonla arayıp bilgi alıyorlar. Ardından ilk fırsatta Edirne'ye geliyorlar ve yüz yüze görüşüyoruz. Diğer emlakçı arkadaşlarımızın da görüştükleri var. Şu an emlakçı arkadaşlarımız ile görüşmeler yapıyoruz. Nerelerde bağ, bahçe ve arsa var diye belirliyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş İstanbul Deprem Edirne Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

sade vatandaş:

istanbuldan öncelikle suriyeliler gitsin yeter şehirde milyonlarca göçmen var

351
59
yanıtYanıtla
cimeyil posta:

Şu yorumda bile 36 dislike atan Suriyeli var…

yanıt0
yanıt2
Jimmi Orlando:

Depremi Suriyeliler yapmadı, o karton binaları Suriyeliler yapmadı, Suriyeliler bu binaları yapmak için rüşvet aldılar. Burada bedava yaşamıyorlar, herkes gibi kira ödüyorlar. Aslında bu güvensiz binaları yapanlar Türk yozlaşmış müteahhitleriydi.

yanıt3
yanıt3
Jimmi Orlando:

Suçu Suriyelilere atıyorsunuz, çok güvensizsiniz! Yaşananlardan ders çıkarmadın mı, kimse Allah'ın gazabından muaf değildir, Suriyeli ya da Türk fark etmez, kolayca evini kaybedip mülteci olabilirsin.

yanıt2
yanıt2
Jimmi Orlando:

Almanların siz Türklerden Berlin'i terk etmenizi istemesi hakkında ne düşünürsünüz? Orada 5 milyon beleşçi mi var?

yanıt3
yanıt3
Ayaz Karahanlı:

yahu he he istanbuldakiler işi yoktu edirneye gidecek edirnedeki fiyatlari uçurmak istiyen yaptırmış

325
15
yanıtYanıtla
x girilmez:

Mülteci diye diye kendi ülkesinde mülteci oldu insanlar

60
2
yanıtYanıtla
Ender Emir:

Kırrolar dolacak Trakya koylerine

8
4
yanıtYanıtla
Rasim Özen:

İstanbul bilinçli boşaltılıyor oralara kimleri yerlestirecekler Allah bilir

7
3
yanıtYanıtla
Suat GÖNÜLTAŞ:

BİLİNÇLİ NASIL BOŞALTILIYOR AÇARMISIN, TEYYARE.

yanıt0
yanıt0
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title