Haberler

Talep patlaması oldu! İstanbullular deprem endişesiyle Edirne'ye taşınıyor

Güncelleme:

Deprem endişesi yaşayan çok sayıda İstanbullu, deprem riski az olarak açıklanan Edirne'nin zemini kayalıklardan oluşan köylerine taşınıyor.

Kahramanmaraş ve 10 ilde yaşanan deprem, endişeleri beraberinde getirdi. Muhtemel İstanbul depremi son zamanlarda birkez daha gündeme geldi. Deprem endişesi yaşayan İstanbullular, alternatif arayışlara yöneldi.

EV VE ARSA ARIYORLAR

Fay hattına uzaklığı ve deprem riski az olduğu ifade edilen Edirne'nin rakımı yüksek zemini ise kayalıklardan oluşan köylerine talep arttı. İstanbul'da yaşayan çok sayıda vatandaş, bu köylerden arsa ve ev arayışına girdi.

Talep patlaması oldu! İstanbullular deprem endişesiyle Edirne'ye taşınıyor

SON HAFTALARDA TALEP PATLAMASI OLDU

Edirne'nin Lalapaşa ve Süloğlu ilçelerine son haftalarda yoğun talep olduğunu açıklayan Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği ikinci Başkanı Namık Babacan, İstanbul'dan gelen vatandaşların yoğun ilgisiyle karşıya karşıya kaldıklarını söyledi.

Talep patlaması oldu! İstanbullular deprem endişesiyle Edirne'ye taşınıyor

"TELEFONLA ARAYIP BİLGİ ALIYORLAR"

Talebin arttığı bu günlerde fahiş fiyatın önüne geçmek için emlakçılar olarak çaba sarf ettiklerinin de altını çizen Babacan, "Buradan tarla, bağ, bahçe ve arsa almak isteyen vatandaşlar baştan telefonla arayıp bilgi alıyorlar. Ardından ilk fırsatta Edirne'ye geliyorlar ve yüz yüze görüşüyoruz. Diğer emlakçı arkadaşlarımızın da görüştükleri var. Şu an emlakçı arkadaşlarımız ile görüşmeler yapıyoruz. Nerelerde bağ, bahçe ve arsa var diye belirliyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Deprem Edirne Güncel Haberler

İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Bakmadan Geçme

İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var?
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

500

Yorumlar (12)

sade vatandaş:

istanbuldan öncelikle suriyeliler gitsin yeter şehirde milyonlarca göçmen var

351
59
yanıtYanıtla
cimeyil posta:

Şu yorumda bile 36 dislike atan Suriyeli var…

yanıt0
yanıt2
Jimmi Orlando:

Depremi Suriyeliler yapmadı, o karton binaları Suriyeliler yapmadı, Suriyeliler bu binaları yapmak için rüşvet aldılar. Burada bedava yaşamıyorlar, herkes gibi kira ödüyorlar. Aslında bu güvensiz binaları yapanlar Türk yozlaşmış müteahhitleriydi.

yanıt3
yanıt3
Jimmi Orlando:

Suçu Suriyelilere atıyorsunuz, çok güvensizsiniz! Yaşananlardan ders çıkarmadın mı, kimse Allah'ın gazabından muaf değildir, Suriyeli ya da Türk fark etmez, kolayca evini kaybedip mülteci olabilirsin.

yanıt2
yanıt2
Jimmi Orlando:

Almanların siz Türklerden Berlin'i terk etmenizi istemesi hakkında ne düşünürsünüz? Orada 5 milyon beleşçi mi var?

yanıt3
yanıt3
Ayaz Karahanlı:

yahu he he istanbuldakiler işi yoktu edirneye gidecek edirnedeki fiyatlari uçurmak istiyen yaptırmış

325
15
yanıtYanıtla
x girilmez:

Mülteci diye diye kendi ülkesinde mülteci oldu insanlar

60
2
yanıtYanıtla
Ender Emir:

Kırrolar dolacak Trakya koylerine

8
4
yanıtYanıtla
Rasim Özen:

İstanbul bilinçli boşaltılıyor oralara kimleri yerlestirecekler Allah bilir

7
3
yanıtYanıtla
Suat GÖNÜLTAŞ:

BİLİNÇLİ NASIL BOŞALTILIYOR AÇARMISIN, TEYYARE.

yanıt0
yanıt0
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title