Haberler

İstanbul'da çöpe atılan otomobilin sahibi suskunluğunu bozdu

Güncelleme:

İstanbul Başakşehir'de bir oto sanayi sitesinde çöp konteynerlerinin üstüne bırakılan araba Türkiye'nin gündemine oturdu. Yaşanan ilginç olayın yankıları sürerken aracın sahibi Abdulkerim Fırat, ilk kez konuştu. Fırat yaptığı açıklamada, "Aracımın başına böyle bir şey geleceğini bilsem öyle bir şey yapar mıyım? Orada bir Şahin değil de lüks bir araç olsaydı bunu yapamazlardı. Benim aracımı hor görerek bunu yaptılar" diyerek isyan etti.

Başakşehir İkitelli OSB Mahallesi'nde bulunan bir sanayi sitesine önceki sabah gelen vatandaşlar, çöp konteynerlerinin üstüne bırakılmış arabayı görünce şoke oldu. Ne olduğunu anlayamayan vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, kim tarafından ve neden bırakıldığını anlamaya çalıştı.

SİNİRLENEN ESNAF YAPMIŞ

Sanayi sitesinde kaynak işleri yapan esnafın, dükkanının önüne araba park edilmesine sinirlendiği için olayı gerçekleştirdiği öğrenildi. Site yönetimini durama el atarak aracı tekrar forklift ile indirtti ve sahibine ulaşılamayan otomobili otoparka çektirdi.

İstanbul'da çöpe atılan otomobilin sahibi konuştu

"BEYNİMDEN VURULMUŞA DÖNDÜM"

Show Haber'in haberine göre aracı çöp konteynerına bırakılan Abdulkerim Fırat, yaşanan olayla ilgili olarak şunları söyledi: "Aracımın başına böyle bir şey geleceğini bilsem öyle bir şey yapar mıyım? Plakayı sorgulatıp aileme ulaşabilirler. 1,5 saatte aracın başına bu olaylar geldi. Aracı o halde görünce beynimden vurulmuşa döndüm. Kim ister aracını o halde görmeyi, dalga konusu oldu bir de. Orada bir Şahin değil de lüks bir araç olsaydı bunu yapamazlardı. Benim aracımı hor görerek bunu yaptılar. Aracın alt tabanında ezilmeler oldu tabi, şikayetçiyim."

İstanbul'da çöpe atılan otomobilin sahibi konuştu

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Başakşehir İstanbul Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (15)

ERKAN ÜNAL:

Bu işin kuralı kaidesi var,dükkan önüne izinsiz park edildiyse aracı cektirirsin,alıp çöpe atmak olmamış,park edene yakışmamış ama alıp çöpe atan esnafa hiç yakışmamış,sen bir esnafsın

226
25
yanıtYanıtla
İsmail Kabadayı:

Komedi

yanıt15
yanıt0
Mücahit Kılıç:

Doğru diyor. Orada şahin yerine bir maybach olsaydı aynı hareketi yapabilir mi ?

235
13
yanıtYanıtla
ismail bey :

Hakkı çöp zaten. Trafikten toplatılmalı ve imha edilmeli..

108
131
yanıtYanıtla
delidolu :

Bizde sanayi esnafıyız her gun onlarcası gelip parkediyo kapı önüne arıyoruz yönetimi anons ediliyo cekiyolar Yok cekmedi ozaman cekici denen bişey var. Bu yapılan zulümdür bırak esnaflıgı insanlığada sığmaz ama ne demişler alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste...

200
7
yanıtYanıtla
Erdal Ezgi:

Herkesin malı kendine göre güzel İsmail bey terbiyesizlik de etme kimsenin malını hor görme

163
8
yanıtYanıtla
ismail bey :

Araçlar trafik güvenliğini tehlikeye atıyor.. fren yok, kaporta yok, kazada ortadan bölünüyor..

yanıt11
yanıt31
Nurullah Ak:

Ticarethanenin önünü kapatmak uygun değil ama bu arkadaş kaşınmış esnaf ta tepkisini böyle göstermiş

43
111
yanıtYanıtla
Niyazi Işık:

Her ne olursa olsun, sikayetini yaparsin arac uygun yerinde degilse zaten cekilir,

yanıt0
yanıt0
Güray Dilli :

Tezgahın önünü kapatmayacaksın...

56
95
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title