Haberler

İş Makineleri Kırklareli'de Görücüye Çıktı

Türk Traktör’ün, Türkiye’nin farklı illerinde düzenlediği iş makineleri tatbikatı Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde gerçekleşti.

Türk Traktör'ün, Türkiye'nin farklı illerinde düzenlediği iş makineleri tatbikatı Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde gerçekleşti.

Gelen misafirler özel olarak hazırlanan parkurlarda, uzman ekiplerin de desteğiyle tüm ürünleri sahada test ettiler. İş Makineleri Tatbikat Turu'nun Lüleburgaz etkinliğinde müşteri ve operatörleri New Holland İş Makineleri ile buluşturan TürkTraktör, tüm ürünlerin sahada test edilip deneyimlediği bir platformu sundu.

New Holland iş makineleriyle test sürüşü yapan katılımcılar, tarım tipi teleskopik yükleyici, nokta dönüşlü mini yükleyici, kazıcı yükleyici ve mini ekskavatör olmak üzere bu ürünlerin tamamlayıcıları olan geniş ataçman serisini de tüm fonksiyonlarıyla kullanma fırsatı yakaladılar.

Firma hakkında bilgi veren Türk Traktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, " New Holland Road Show vesilesi ile Trakya'da meslektaşlarımızla, çiftçilerimizle ve inşaatçı firmalarımızla, dostlarımızla hep birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Pazarda satılan her iki traktörden 1 tanesi Türk Traktör fabrikalarından çıkıyor. Sadece Türk çiftçisine değil Dünya çiftçisine değer oluşturuyoruz. Ankara ve Adapazarı'nda ürettiğimiz traktörlerimiz Dünya kıtalarında 130'dan fazla ülkede kullanılmaktadır" dedi.

"1 ay gibi kısa sürede 10 tane ilde bu şekilde roadshow faaliyetleri yaptık"

Gerçekleştirilen etkinlik hakkında bilgi veren Özdemir, "Bu günkü birlikteliğimizin amacı, tarımsal mekanizasyonda geleneksel hale gelmiş olan tarla günlerimiz var, demo günlerimiz var onu iş makinesi sektöründe kullanmaya karar verdik. 1 ay önce yola çıktık. Ağrı'dan yola çıktık.1 ay gibi kısa sürede 10 tane ilde bu şekilde roadshow faaliyetleri yaptık. Amacımız çiftçilerimize uygulamalı bir şekilde yüksek teknolojiye sahip olan ürünlerimizi onlara kullandırmak, test ettirmek, onları işini nasıl geliştirebiliriz. Meslektaşlarımız işlerini nasıl geliştirebilirler? Maliyeti nasıl azaltabilirler? Kazancı nasıl arttırabilirler? Hem inşaat sektöründe hem hafriyatçılıkla, beton sektöründe, madencilikte işleri nasıl geliştirebilirler? Uygulamalı bir şekilde onu gösteriyoruz. 1 aylık kısa bir sürede 5 bin kilometre yaptık ve binlerce müşterimizi ağırladık. Modern üretim tekniklerini nasıl kullanabilirler onları gösterdik" diye konuştu.

"Trakya'nın çiftçisi Türkiye'de en ileri tarımı yapan gruplardan bir tanesi"

Lüleburgaz'da ki katılımdan memnun olduğunu dile getiren Özdemir, "Lüleburgaz'daki katılım ilgi, alaka Türkiye'de ki en yoğun ilgi aldığımız yerlerden bir tanesi. Trakya'nın çiftçisi Türkiye'de en ileri tarımı yapan gruplardan bir tanesi. Verimliliği rekoltesi en yüksek gruplardan bir tanesi. İnşaat sektörü de en profesyonel şekilde yapan bölgelerimizden bir tanesi. Trakyalı meslektaşlarımızla gurur duydum" şeklinde konuştu. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türk Traktör Lüleburgaz Kırklareli Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title