Haberler

İnci ve Aktaş, Ahşapkari Sergisini Gezdi

Güncelleme:

Mehmet Şakir Ünlü tarafından açılan Ahşapkari Sanatı ile alakalı sergiyi Aziz İnci ve Alinur Aktaş da ziyaret etti.

TÜYAP fuar alanında İnegöllü sanatçı Mehmet Şakir Ünlü tarafından açılan Ahşapkari Sanatı ile alakalı sergiyi İnegöl Kaymakamı Aziz İnci ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş da ziyaret etti.

Kaymakam Aziz İnci ve Başkan Alinur Aktaş; küçük ahşap parçalarının mozaik şeklinde dizilmesi ile oluşturulan ve sanatçısı tarafından Ahşapkari Sanatı adı ile adlandırılan sergiyi de inceledi. Fuar alanında sergilenen birbirinden farklı ve güzel Ahşapkari eserlerini büyük ilgi ile inceleyen Kaymakam Aziz İnci ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sanatçı Mehmet Şakir Ünlü'yü tebrik ettiler. Belediye Meclis Üyesi ve Kent Müzesi Koordinasyon Kurulu Başkanı Nedim Bayram'ın da hazır bulunduğu sergide, Kaymakam İnci ve Başkan Aktaş anı defterine de düşünceleri yazdılar.

Kaymakam Aziz İnci, mesajında, "Resmin doğal renklerle, yapılanları içinde beni en çok etkileyen ve yağlı boya kadar başarılı, ahşap tablo ve resimlere hayranlık duydum. Mehmet Bey'i tebrik ediyorum. Başarı dileklerimle…" ifadelerine yer verirken, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; "Ahşapkari, bana göre mobilyaya ve resim sanatına çok farklı bir değer kattı. Kutluyorum, çünkü çok farklı, çok özel ve çok sıcak. Küçücük ahşap parçacıklarından nasıl büyük eserlerin ortaya çıktığını bir kez daha gördük. Bir de bu sanatı icra eden sanatçının İnegöllü olması çok daha ayrı bir mutluluk. Sanatçımızı yürekten tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum." diye yazdı.

İnegöl protokolünün iki önemli isminin sergisini ziyaret etmelerinden çok memnun kalan İnegöllü Ahşapkari Sanatçısı Mehmet Şakir Ünlü ise konuşmasında, "İnegöl doğumlu olmam ve yaşamımın uzun bir dönemini de İnegöl'de geçirmem nedeniyle çocukluğumdan beri ahşapla yakından ilgilendim. Mobilyanın başkenti İnegöl'de, mobilya atıklarından çıkan küçük ahşap parçalarından neler yapılabilir fikrinden Ahşapkari Sanatı ortaya çıktı. Modeks fuarında açtığım bu sergimi ziyaret ederek beni onurlandıran Kaymakamımız Aziz İnci ve Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'a çok çok teşekkür ediyorum. ziyaretlerinden dolayı çok mutlu oldum, beni onure ettiler ve bilhassa İnegöl'den destek görmek beni fevkalade heyecanlandırdı." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Alinur Aktaş Aziz İnci İnegöl Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title