Haberler

İmamoğlu'ndan Kadıköy'deki patlamayla ilgili Vali Yerlikaya'nın paylaşımına yanıt: Doğal gaz kaynaklı değil

Güncelleme:

Kadıköy'de bir binada gerçekleşen patlama ve sonrasındaki yangın sonucu 3 kişi hayatını kaybetti. Vali Yerlikaya, olayı bir doğal gaz patlaması olarak nitelerken, İBB Başkanı İmamoğlu ise patlamanın doğal gaz kaynaklı olmadığını ve olayın nedeninin Emniyet'in raporu sonrası netleşeceğini söyledi. Murat Ongun ise "İGDAŞ: Patlama olan dairede doğalgaz bağlantısı yoktur. Kamuoyunun bilgisine" paylaşımında bulundu.

Kadıköy ilçesi Fikirtepe Mahallesi Erdemler Sokak'ta akşam saatlerinde bir binada patlama yaşandı. Alevler kısa süre içerisinde neredeyse tüm binayı kapladı ve yan taraftaki apartmanları da tehdit etmeye başladı. Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, alevler kısa sürede söndürüldü.

VALİ YERLİKAYA: 3 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Olayla ilgili Vali Ali Yerlikaya, "Kadıköy Fikirtepe'de meydana gelen doğalgaz patlamasında maalesef 3 kişi yaşamını yitirdi. Binada arama çalışmaları devam ediyor. Patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.

İmamoğlu'ndan Kadıköy'deki patlamayla ilgili Vali Yerlikaya'ya yanıt: Doğal gaz kaynaklı değil

İMAMOĞLU: PATLAMA DOĞAL GAZ KAYNAKLI DEĞİL

Vali Yerlikaya'nın doğal gaz patlaması ifadesini kullandığı açıklamasının hemen ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da bir paylaşım yaptı. Patlamanın doğal gaz kaynaklı olmadığını söyleyen İmamoğlu, olayın nedeninin Emniyet'in raporu sonrası netleşeceğini söyledi.

İmamoğlu'ndan Kadıköy'deki patlamayla ilgili Vali Yerlikaya'ya yanıt: Doğal gaz kaynaklı değil

"SEBEBİ, EMNİYET RAPORU SONRASI NETLEŞECEK"

Paylaşımında İmamoğlu, "İstanbul Fikirtepe'deki 3 katlı binada patlama nedeniyle çıkan yangın kontrol altına alındı. İlk tespitlerimize göre patlama doğalgaz kaynaklı değil. Maalesef yangında can kaybı da var. Olayın nedeni Emniyet Teşkilatımızın raporu ile netleşecek" ifadelerine yer verdi.

"İGDAŞ: BİNADA DOĞAL GAZ BAĞLANTISI YOKTUR"

Paylaşımların ardından Murat Ongun ise "İGDAŞ: Patlama olan dairede doğalgaz bağlantısı yoktur. Kamuoyunun bilgisine" dedi.

İmamoğlu'ndan Kadıköy'deki patlamayla ilgili Vali Yerlikaya'ya yanıt: Doğal gaz kaynaklı değil

İSTANBUL VALİLİĞİ: KESİN SEBEP, İNCELEMELER SONRASI AÇIKLANACAK

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, Fikirtepe Mahallesi Erdemler Sokak 34 numaralı binada patlama ve sonrasında yangın meydana geldiği aktarıldı.

Açıklamada, olay yerine ivedilikle itfaiye, 112 Acil Sağlık, güvenlik ve AFAD ekiplerinin sevk edildiği belirtilerek, şunlar kaydedildi: "Olayda Özbekistan uyruklu (A.K.) yaralanmış olup, 112 Acil Sağlık ekiplerince sevk edildiği hastanede tedavi altına alınmıştır. Binadaki yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülmüş, soğutma ve arama çalışmaları başlatılmıştır. Yapılan arama çalışmalarında maalesef, yaralı A.K'nin 68 yaşındaki babası M.K. ile 10 yaşındaki kızı N.K. ve henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişi olmak üzere 3 kişinin hayatını kaybettiği anlaşılmıştır. Yaşanan elim olayda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralımıza acil şifalar diliyoruz. İtfaiye, emniyet, AFAD ve İGDAŞ ekiplerinin patlama ve yangının kesin sebebine ilişkin incelemeleri tamamlandıktan sonra kamuoyu ile paylaşılacaktır."

İmamoğlu'ndan Kadıköy'deki patlamayla ilgili Vali Yerlikaya'nın paylaşımına yanıt: Doğal gaz kaynaklı değil

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

Ekrem İmamoğlu Ali Yerlikaya Kadıköy Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (7)

HALİS ER:

Vali ne diyosa o

5
8
yanıtYanıtla
Alper Çiftci:

Ulan İBB terör saldırısı değil diye kuduruyorsunuz Saldırı olsaydı hükümete yüklenmek için için bi bahaneniz olacaktı.

3
7
yanıtYanıtla
juzen sari:

İşin aslını açıklanmasını bekliyoruz

6
0
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

Valiye bak valiye dünyadan haberi yok.

2
3
yanıtYanıtla
Mia:

Daha olayı anlamadan bir örtbas çabası ne diyeyim hep yalan her şeyde yalan.

2
0
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Büyük ihtimalle bu olayda merdiven boşluğundaki doğal gaz borusunun herhangi bir yerinde gaz açıldıktan sonra sabotaj ihtimali de olabilir .

1
0
yanıtYanıtla
Bilal Öz:

Şu gereksiz laf yetiştirmeler yüzünden insanların birbirine karşı olan tavır tutumlarını olumsuz yönde etkiliyorsunuz. Sn siyasi şahıslar

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title