Haberler

İliç'teki maden sahasında toprak altında kalan işçilerle ilgili günler sonra ilk haber

Güncelleme:

Erzincan İliç'te 13 şubat 2024 tarihinde meydana gelen maden ocağı faciası sonrası toprak altında kalan 9 işçiyi arama çalışmaları, heyelan riski nedeniyle bir süre durdurulmuştu. Olayın 33. gününde, toprak altında kalan pikaba ulaşıldı. Pikapta herhangi bir işçinin olup olmadığı konusunda henüz açıklama yapılmadı.

Erzincan'ın İliç ilçesindeki maden ocağında meydana gelen facia sonrasında toprak altında kalan 9 işçinin bulunması için çalışmalar sürdürülüyor.

Maden sahasında toprak kaldırma çalışması devam ederken, toprak altında kalan pikaba ulaşıldı. Pikapta herhangi bir işçinin olup olmadığı konusunda açıklama yapılmadı. AFAD ve ilgili ekipler pikabın bulunduğu alanda çalışmaları hızlandırdı.

İliç'teki maden sahasında toprak altında kalan işçilerle ilgili günler sonra ilk haber

NE OLMUŞTU?

İliç'e bağlı Çöpler köyündeki altın madeninin bulunduğu bölgede 13 Şubat'ta meydana gelen toprak kayması sonucu kaybolan 9 işçinin bulunması için çalışma başlatılmıştı. Toprak kaymasına ilişkin soruşturmada ise aralarında firmanın Kanadalı yöneticisinin de bulunduğu 6 zanlı tutuklanmış, 2 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı maden ocağının çevre izin ve lisans belgesini iptal etmişti.

İliç'teki maden sahasında toprak altında kalan işçilerle ilgili günler sonra ilk haber

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erzincan Maden İliç Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (30)

sade vatandaş:

gözlerini para hırsı bürüyen ülke topraklarını sularını geri döndürülemez şekilde kalıcı olarak zehirleyenleri gelecek nesil lanetle anacak

430
34
yanıtYanıtla
Abdullah :

Güçlü ülkeyiz 9 kişi neyki biz deprem kaç dokuzu harfiyata kattık ver mehteri yeter

288
59
yanıtYanıtla
BirVarmışBirYokmuş:

Deprem i n büyüklüğünü bimiyormuş gibi .... Yazık sana... Her şeyden siyaset çıkarmak Bu kirli zihniyetiniz hiç bir zaman seçim ka za na ma ya cak

yanıt6
yanıt12
bekir yapici:

BIRVARMIS BIR YOKMUS hala beyninize girmiyor insanlari öldüren deprem degil fakirlikten ve olanaksizliktan dolayi yapilmis derme catma kerpic veya tas yigmasi evlerdir üc kurus calmak icin vicdan ahlak ve Allah korkusu olmayan mütahitlerin yaptigi binalardir bende malatyada yakinlarimi kaybettim bunun suclusu tepki vermeyen sahtekarliklara göz yuman ve tenezzül eden bizleriz üc kurus rüsvete oturum verenler ve her secim öncesi imar affi cikaran ikdidarlardir japonyada niye ölüm yok dersin?

yanıt8
yanıt1
Kazim Bedir:

Murat kurum a sormak lazım

210
44
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Cevabi Kimden Gelecek ?

yanıt2
yanıt2
Gh Tgv:

Bunlarin yatacak yeri yok

195
28
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Zehirli yopraktan haber verin ona ne oldu fırata aktımı yoksa yağan yağmutlarlamı akacak

139
24
yanıtYanıtla
Sansasyonel Salvo:

Sizin tutankhamon engeller onu ;)

yanıt22
yanıt44
BirVarmışBirYokmuş:

o toprağa sizleri gömecez

yanıt1
yanıt2
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title