Haberler

İhtiyaçlarını Yerli Elma Satışıyla Karşılıyorlar

Muş’un bağlarında yetişen elmaların satışını şehir merkezinde yapan iki kardeş, elde ettikleri kazançla yaklaşan Kurban Bayramı ve okul masraflarını karşılıyorlar.

Muş'un bağlarında yetişen elmaların satışını şehir merkezinde yapan iki kardeş, elde ettikleri kazançla yaklaşan Kurban Bayramı ve okul masraflarını karşılıyorlar.

Muş'un bağlarında yetişen, güzelimsi bir tat barındıran yerli elma kent merkezinde satışa sunulmaya başlandı. Emirhan ve Muhammed Can Yayık kardeşler, bağ evlerinden şehir merkezine torbalar halinde getirdikleri yerli elmanın satışını yaparak elde ettikleri kazançla yaklaşan Kurban Bayramı ve okul masraflarını karşılıyorlar. Babalarının dükkanının önünde torbalar ile getirdikleri elmanın satışını yapan kardeşlerden Emirhan Yayık, "Kardeşim ile birlikte babamızın dükkanının önünde, bağ evinden getirdiğimiz elmaların satışını yapıyoruz. Satışlarımız gayet güzel. Vatandaşlar, yoğun ilgi gösteriyor" dedi.

Ağabeyi ile birlikte elma satışı yapan Muhammed Can Yayık ise, "Ağabeyim ile birlikte elma satışı yapıyoruz. Elde ettiğimiz kazanç ile yaklaşan Kurban Bayramı ve okul ihtiyaçlarımızı gidereceğiz" sözlerini kullandı. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı Muhammed Can Muş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title