Haberler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine Meclis'te MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Bakan Yerlikaya'nın Bahçeli'nin grup toplantılarında, Ayhan Bora Kaplan davası ve İçişleri Bakanlığı'nda yaşananlarla ilgili yönelttiği sorulara cevap verdiği belirtildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Meclis'te MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü. Görüşme talimatının Bakan Yerlikaya'ya Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldiği öğrenilirken, zirvede Yerlikaya'nın Bahçeli'nin grup toplantılarında, Ayhan Bora Kaplan davası ve İçişleri Bakanlığı'nda yaşananlarla ilgili yönelttiği sorulara cevap verdiği kaydedildi.

YERLİKAYA, BAHÇELİ İLE GÖRÜŞTÜ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP lideri Devlet Bahçeli ile TBMM'de görüşme gerçekleştirdi. Ziyaretin özellikle MHP lideri Bahçeli ve eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, "darbe" iddiaları ve Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında açığa alınıp tutuklanan Emniyet mensuplarıyla ilgili iddiaların ardından gerçekleşmesi dikkat çekti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştüAli Yerlikaya

TALİMAT CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN GELDİ

Bakan Yerlikaya'ya görüşme talimatının Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldiği belirtildi. Bakan Yerlikaya, suç örgütleriyle ve terörle mücadelede karşılaştıklarını, attıkları adımları, aldıkları sonuçları ve bundan sonraki hedeflerini MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye anlattı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştüMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

BAHÇELİ'NİN SORULARINA YANIT VERDİ

Özellikle organize suç örgütleriyle mücadelenin finans ayağında atılan adımlar hakkında da Bakan Yerlikaya, Bahçeli'ye bilgi verdi. MHP Genel Başkanı Bahçeli, grup toplantılarında, Ayhan Bora Kaplan davası ve İçişleri Bakanlığı'nda yaşananlarla ilgili bazı sorular yöneltmişti. Bu görüşmede Bakan Yerlikaya, bu soruların yanıtlarını birinci elden Bahçeli'ye iletti. Görüşmede kara para ile mücadelede şirketlere TMSF'nin kayyum olarak aranmasına ilişkin 8. Yargı Paketi'ndeki düzenleme ile genel olarak kayyumlar meselesi de değerlendirildi.

Kaynak: AA / Güncel

İçişleri Bakanlığı Ayhan Bora Kaplan İçişleri Bakanı Devlet Bahçeli MHP Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (10)

Gökhan Gülmez:

reis devlet Bahçeli

60
236
yanıtYanıtla
bekir yapici:

hemde özel söförlü reis.

yanıt129
yanıt31
Narter Nart:

biz bile anladık gayri ne diyelim... arif olan anlasın

169
10
yanıtYanıtla
Ayhan erdem:

İnan bu kafayla bu ulke bu kadar yonetılır

142
26
yanıtYanıtla
Deli Ormanlı null:

benim adamları fazla sıkıştırma demiştir Sinan Ateş dosyasını da kapat demiştir

138
14
yanıtYanıtla
Ayhan erdem:

uzatmayı oynuyor yaş çoktan geçtide

124
21
yanıtYanıtla
Muhammed Elbir:

Sinan ateş dosyasını kapatalım demiştir

88
6
yanıtYanıtla
Fatih Apaydın:

yazık ne diyeyim

12
0
yanıtYanıtla
commer neres:

Bence ak parti mehapeyi sırtından at(a) madığı sürece iktidarı zor görür

7
0
yanıtYanıtla
Asim Bayraktar:

Yaa komik olmayın bahçeli emir listesini verdi o da tabiii tamammm dedi. Ne goruşmesii. Elini öpmüştur tamm da. Mhp goruşmez emir ederr. Kiii.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title