Haberler

Kardeşini felç bırakan husumetlisini, 13 yıl sonra öldürdü

Güncelleme:

Konya'da yaşayan Ramazan Demir, 13 yıl önce yaşanan bir kavgada kardeşinin felç kalmasına sebep olan Mehmet Yıldız'a iş yerinin önünde kurşun yağdırdı. Yıldız, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Konya'da oto tamircisi Mehmet Yıldız (29), husumetlisi Ramazan Demir (25) tarafından iş yerinin önünde tabancayla vurularak öldürüldü. Cinayetin sebebinin 13 yıl önce yaşanan bıçaklı kavgada Yıldız'ın, Demir'in kardeşini felç bırakması olduğu öğrenildi.

PUSU KURUP KURŞUN YAĞDIRDI

Olay, dün saat 18.15 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Fatih Mahallesi'ndeki oto sanayi sitesinde, Meydani Ahmet Bey Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre; Ramazan Demir, Mehmet Yıldız'ın iş yerinden çıkmasını bekledi. Demir, Yıldız'ın iş yerinden çıktığı esnada önce karnına tabancayla ateş etti. Demir, yere yığılan Yıldız'ın yanına gelerek göğsüne 5 el daha ateş ederek olay yerinden yürüyerek uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kardeşini felç bırakan husumetlisini, 13 yıl sonra öldürdü

BABASI GÖZYAŞLARI İÇİNDE SORDU: YAŞIYOR DEĞİL Mİ DOKTOR?

Ağır yaralı Yıldız'a çevredeki esnaf kalp masajı yaptı. Sağlık görevlilerinin gelmesiyle Yıldız, ambulansa alındı. Bu esnada baba Bircan Yıldız gözyaşları içerisinde "Yaşıyor değil mi doktor?" diye sordu. Mehmet Yıldız, kaldırıldığı Konya Numune Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Polis, Ramazan Demir'i yakalayarak gözaltına aldı.

Kardeşini felç bırakan husumetlisini, 13 yıl sonra öldürdü

İKİ AİLE ARASINDAKİ HUSUMET 2010 YILINA DAYANIYOR

Ramazan Demir'in kardeşi 2010 yılında kavga ederken, ayırmaya çalışan Mehmet Yıldız tarafından arbede sırasında bıçaklandı. Yıldız, Demir'in kardeşinin felç kalmasına neden oldu. Mehmet Yıldız bu sebeple cezaevine girdi. İki ailenin ise bu olay nedeniyle husumetli olduğu öğrenildi.

Kardeşini felç bırakan husumetlisini, 13 yıl sonra öldürdü

TUTUKLANDI

Mehmet Yıldız'ın cenazesi öğle namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından Çandır Mezarlığı'na defnedildi. Ramazan Demir, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Demir, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Yıldız Mehmet Yıldız Ramazan Demir Konya Olay Ceza Cinayet Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

Şükrü Çiçek:

Kardeşinin intikamını Almış olması gereken bu

171
72
yanıtYanıtla
Arman Usa:

Caydirici ceza olsaydi bu olay olmazdi ama verilen ceza az oldugu icin adaleti insanlar kendi ariyor.Sahsen saldirgani suclu bulmuyorum

215
20
yanıtYanıtla
Vahdettin Bayram:

devlet ceza vermeyince vatandaş kendi işini kendi görüyor.

209
9
yanıtYanıtla
Davut :

üzüldüm mü?

93
27
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR:

cehennem ol

yanıt33
yanıt75
Marko Apostolidis:

kuranda diyorsi tanri "af ederseniz (af etmenizi) size sevap olarak yazacagim". kurana göre bir günahkarin baska bir günahkari cezalandirmasi dogru degil....kurana göre dogru olan A) af et, B) bire bir intikam alabilirsin (göze göz dise dis, ama göze agac kesemezsin, ev yakamazsin vs) FAKAT siz 1:1 beceremezsiniz, o yüzden C) bana birakin.....nooldu simdi? noolsun ayol, bu oglan B'den gitti.....

14
69
yanıtYanıtla
Kurt Alperen:

Senin dediğin şer'i hükümlerde geçerli.af tavsiye edilir fakat herşey için değil.aksi durumda zengin kan parası verip hiç ceza almayabilir.bunda aslolan onun da felç bırakılmasıydı.kısas budur.ve bunu da kişi kendi değil mahkemeler kanun yoluyla sağlamalıdır.tabi İsviçre kanunuyla değil

yanıt45
yanıt6
Ali gökhan emiroğlu:

marko paşa bi yürü git boş yapma

yanıt0
yanıt2
Sefa Olcay:

Adalet olsa bu olmazdı bazen adaleti senin sağlaman gerekir...

70
11
yanıtYanıtla
Ali Çelik:

Malesef adaleti saglayamiyorsan artık adaleti insanlar Kendi sağlar cezalar az caydırıcı değil malesef

58
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title