Haberler

Hizmete Girmeden Süslenen Duvarlarıyla İlgi Çekti

Ardahan'ın Göle ilçesinde yapımı tamamlanan gençlik merkezi, hizmete girmeden önce resimlerle süslenen duvarlarıyla ilgi çekmeye başladı.

Ardahan'ın Göle ilçesinde yapımı tamamlanan gençlik merkezi, hizmete girmeden önce resimlerle süslenen duvarlarıyla ilgi çekmeye başladı.

Kentin girişindeki Göle kavşağında yapımı tamamlanan ancak henüz personel ataması yapılmadığı için hizmete başlamayan gençlik merkezinin etrafındaki istinat duvarları, resim öğretmenlerinin ve boyacılarla yaptığı çalışma sonucunda, kitap, gitar, bağlama ve org resimleri ve kitapların önemini anlatan yazı ile bezendi.

Yapılan duvar süslemesi, gençlik merkezine ayrı hava katarak ilgi odağı oldu.

Bu arada, duvar resmi çalışmasına AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay da katıldı.

Atalay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu ve benzeri güzel çalışmaları yapan kurumları tebrik ettiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Eğitim denilen şey hayatın tamamını kapsar. Her insanın aslında her işi yapması lazım. Biz bir dalda yükselmeye çalışıyoruz. Böyle bir sistemin içindeyiz. Maalesef görselliğe de kıymet vermiyoruz. Bu etkinliklerle bu görsel akımı biraz hızlandırmak lazım. Kurumsal içeriği kadar görselliğe de önem vermek lazım. Bir katkımız olsun diye de biz de boyama yaptık. Eserimiz olsun istedik. Spor müdürlüğümüzü tebrik ediyorum, bu çalışmasından dolayı."

Göle Gençlik Merkezi Müdürü Erkan Öztürk de amaçlarının gençlere her alanda fayda sağlamak olduğunu belirtti.

Söz konusu çalışmayla gençleri etkinliklere daha çok dahil edeceklerine inandıklarını anlatan Öztürk, şunları kaydetti:

"Çok kötü görünümlü istinat duvarımız, resim ve güzel yazılarla süslendi. Yazılan yazı ve resimlerle özellikle kitapları işliyoruz. Kitabın önemini işliyoruz. Dezavantajlı bir görünümlü olan duvarlar avantajlı görünüme kavuştu. Bu şekilde içerideki etkinlikleri dışarıya yansıtmayı amaçladık. Bununla ilgili resim ve çizimleri yaptık. Amacımız, öğrencilerimizi buraya çekip dışarıdaki kötü alışkanlıklardan kurtarmaktır, uzak tutmaktır. Etkinlikleri dışarıya yansıtmak için görselliğe ihtiyaç duyduk."

Kaynak: AA / Güncel

Orhan Atalay Ak Parti Ardahan Göle Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: 18 Nisan Perşembe Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 18 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title