Haberler

Hiç gitmediği Adıyaman'dan trafik cezası geldi, eşiyle arası bozuldu

Güncelleme:

Adana'da market işleten Ferdi Şen, hayatında hiç gitmediği Adıyaman'dan minibüsüne gelen cezayı görünce şoke oldu. Cezaya itiraz eden Şen, "Hayatımda gitmediğim Adıyaman'dan kırmızı ışık ihlali nedeniyle ceza yedim. Eşimle de aram bozuldu. Ondan gizli Adıyaman'a gittiğimi düşündü" dedi.

Merkez Seyhan ilçesinde market işleten Ferdi Şen'in evine posta aracılığıyla trafik cezası makbuzu gönderildi. Makbuzu açan Şen, cezanın yazıldığı yerin Adıyaman olduğunu görünce şoke oldu. Hayatında hiç gitmediği Adıyaman'da kırmızı ışık ihlali yaptığı gerekçesiyle 288 lira para cezası yazıldığını gören Şen, EDS kamerası ile çekilen ceza fotoğrafına ulaştı. Fotoğraftaki minibüsün farklı bir marka olduğunu, ancak plakanın aynı olduğunu gören Şen, Adıyaman Trafik Şube Müdürlüğü'ne cezanın iptali için dilekçe gönderdi.

"HERKESE FARKLI İLDEN MİRAS KALIR, BANA İSE FARKLI İLDEN CEZA GELDİ"

Makbuzu açtığında Adıyaman'da ceza kesildiğini görünce çok şaşırdığını dile getiren Ferdi Şen, "Kendi kendime 'Benim ne işim var Adıyaman'da' dedim. Başkalarına başka illerden miras kalır, bana ise başka ilden ceza geliyor. Ne yapacağımı bilemedim. Ben de Adıyaman Trafik Şube Müdürlüğü'ne dilekçe yazdım. Hayatımda hiç Adıyaman'a gitmedim. Hiç gitmediğim yerden ceza yedim" diye konuştu.

Hiç gitmediği Adıyaman'dan trafik cezası geldi, eşiyle arası bozuldu

"EŞİM ONDAN GİZLİ ADIYAMAN'A GİTTİĞİMİ DÜŞÜNDÜ"

EDS siteminde kayıt altına alınan ceza günü ve saatine ait fotoğrafı incelediğini söyleyen Şen, "Ceza makbuzundaki fotoğraftaki araç benim değil. Fotoğraftaki farklı bir marka bir araç ama plakası benim plakamla aynı. Uyurgezerim biraz ama Adıyaman'a gidecek kadar da değilim. Her şeyi geçtim, eşimle de aram bozuldu. Cezayı eşim görünce beni sorguya aldı resmen. 'Sen işe diye çıkıp Adıyaman'da mı geziyorsun' dedi. Şu anda dilekçemin cevabını bekliyorum. Dediğim gibi arabanın modelleri bile farklı ama plaka benim plakam. Allahtan sadece kırmızı ışıkta geçmiş, o plakayla başka suçlara da karışabilirdi" dedi.

Hiç gitmediği Adıyaman'dan trafik cezası geldi, eşiyle arası bozuldu

Hiç gitmediği Adıyaman'dan trafik cezası geldi, eşiyle arası bozuldu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trafik Şube Müdürlüğü Adıyaman Seyhan Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (31)

Apti:

Bence cezayı öde geç Devletle uğraşılmaz. Zaten o ödediğin ceza sana yol kaldırım olarak dönecek güzel kibar kardeşim

7
20
yanıtYanıtla
Loyloyloyloy:

Tabi doğru diyorsun en iyisi ödesin devlette Ali Ağaoğlua 420 milyon dolarlık vergisini silsin

yanıt1
yanıt1
ceto:

bence gitmisitir abiler hic lokumluk durumda degil bu adam daha cok sinsi iciden pazarlikli birine benziyor ben insan pskolojisi ve edebiyati okudum karadeniz universitesi insan bilim dali uzmaniyim

2
19
yanıtYanıtla
CAVEMAN:

Ceto sen süpermen sin ,heryerde varsın.piskolojiden dönerciye ..yarın nereden çıkacan ortaya .

yanıt4
yanıt0
cetoya cevap:

ceto bende oxford üniversitesi insan psikolojisi anabilim dalı başkanıyım bende senin gereksiz ve boş olduğuna kanaat getirdim. . .

yanıt1
yanıt0
Dogu:

Yalan haber plakayı sorgulattım A... Ş.. diye birinin adına kayıtlı bu adamın adı Ferdi Şen. Ayrıca 285 liralık bir borcu da yok sadece Ocak ve temmuz ayı MTV borcu var

12
5
yanıtYanıtla
Adaletsiz ülke:

ceza gelmişse ödemek zorundasın hakim seninlemi uğraşsın ver cezayı sat arabanı eskiden eşşekle gidiyordun şimdi arabaya ne hakla biniyorsun yapacak bir şey yok hak aramaya kalkma zaten işimiz çok

1
14
yanıtYanıtla
Devletin saçmalıkları:

Banada ceza geldi hatayla yazdık dediler mahkemeye başvurdum 3 aydır sonuç bekliyorum TÜRKİYEDE ADALET BU!!!

14
1
yanıtYanıtla
CEM:

Araç başka ise plaka sahte demektir.Sistem bunu algılamıyormu?

10
0
yanıtYanıtla
ironi man:

o saatte orda ne işi varmış

5
5
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title