Haberler

HDP'li Vekiller, Öldürülen PKK'lının Cenazesinde Polisle Tartıştı

Güncelleme:

Siirt'te HDP milletvekilleri, çatışmada öldürülen PKK'lının cenazesi için hastaneninönünde bekleyen polislerle tartıştı.

Çatışmada ölü ele geçirilen teröristin cenazesini beklemek için hastaneye gelen Siirt HDP Milletvekilleri Kadri Yıldırım, Besime Konca ve Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan, hastane önünde fazla polisin bulunmasına tepki gösterdi.

"SİZ DEVLETİN VEKİLİSİNİZ"

Polis amiri de, "Devletin aleyhinde, devlete kusur çıkarmış adamın cenazesine gelmişsiniz, siz devletin vekilisiniz Türkiye geneli vekilsiniz" diyerek, devlet aleyhine slogan atılırsa müdahale edeceklerini, alkış yapmaması, devlet aleyhine slogan atmaması durumunda bir daha ki sefere bu kadar güvenlik önlemi alınmayacağını söyledi.

"DURUP DURURKEN Mİ VURULDU"

Siirt Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan'ın da "Ama bir vatandaşta öldürüldü" demesi üzerine polis amiri, "Durup dururken mi vuruldu, cami avlusunda mı vuruldu?" diye karşılık verdi.
Polis amiri daha sonra HDP milletvekili Kadri Yıldırım'a dönerek, "Öldürülen terörist dağda belli etaplardan geçerek Van'dan Siirt'e geldi. Acımız büyük Allah'tan arkadaşımız ayaklarından vuruldu. Bu adam terörist. Mesleğimin bittiğini de bilsem gereğini yaparım" dedi.

ARBEDE YAŞANDI

Daha sonra öldürülen PKK'lının cenazesi morgdan çıkartıldığı sırada, bir grubun slogan atması üzerine güvenlik güçleri ile grup arasında arbede yaşandı. Polis, grubun hastaneden çıkışlarına izin vermedi. Daha sonra serbest bırakılan grup, cenazeyi alarak Siirt-Kurtalan karayolu üzerinden Van'a gitti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Tuncer Bakırhan Kadri Yıldırım Türkiye Siirt Güncel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

500

Yorumlar (94)

WELAT LİCÊ:

HALK KAHRAMAN ŞEHİDİNİ UĞURLAYACAK. SLOGAN ATARAK VE AĞIT YAKARAK AMA GEREKİRSE SAVAŞARAK UĞURLAR.

23
134
yanıtYanıtla
halk:

Hangi halk hangi? Devlete baş kaldıran teröristtir. Silah sıkan alçak ve haindir. Onlara destek veren de haindir. Şehitlik hainlere kalmamis.

yanıt5
yanıt1
Kürdüm:

Hangi halk pis terörist seni, 40 senedir pkkhdp nin ne faydasini gördük ölümden kandan tehditden zulümden baska hdppkk vatan hayinleri, terörist den ne zaman kahraman sehid olmus pislik

yanıt1
yanıt0
Hewal:

Müdür saçmalamış...

16
107
yanıtYanıtla
antalya:

lan yürü git terörit seni vatan haini pislik

yanıt3
yanıt0
türk:

helal olsun sana müdür helalllll

84
22
yanıtYanıtla
minare kılıf:

HDP NİN ŞİRİN GÖRÜNEN HAİNLERİ BNLAR

90
15
yanıtYanıtla
10:

bence. devlet. kürdüstani. terketsın. kürtlere. zülüm. etmesın. yoksa. allah. başımızı. felaket. kapıda

3
47
yanıtYanıtla
BİZ TÜRK MİLLETİ HAZIRIZ:

1) 1000 YIL ÖNCE YUNANDAN BU VATANDA TARİHTE DEDİĞİN PÜRDİSTAN HİÇ KURULMADI. . 2) YAZILI KADİM TARİHTE KIRMANCLARIN (bunlara kürt ismini Osmanlı koymuş) 500 YIL ÖNCESİ YOK. . İRANDAN GELEN GÖÇEBERLERSİNİZ. . ASLINIZ BELLİ DEĞİL. . HANGİ MİLLETTEN OLDUĞUNUZ BELLİ DEĞİL. . . ABD, RUSYA VE AB DESTEKÇİMİZ DİYE VATANI BÖLECEĞİNİZİ SANIYORSANIZ ALAYINIZI BİN PARÇAYA BÖLERİZ. . . İŞTE MEYDAN LAN, , SIKIYORSA O YÜREK VARSA BÖLÜNDE GÖRELİM EKMEKSİZ KİTAPSIZ HAİNLER. . ZATEN EMPERYALİSTLERLE BİR RÖVANŞIMIZ VAR. . .

yanıt9
yanıt1
xx:

dogru yespit bu kafanizla felaketiniz kapidan iceri adim atdi

yanıt14
yanıt0
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title