Haberler

Polis Amirinden HDP'li Vekile: Ölünün Üzerinden Siyaset Yapmayın

Güncelleme:

Başkent'i kana bulayan terör saldırısı için yürüyüş yapmak için toplanan grubun içinde yer alan HDP'li vekil ile polis amiri arasında ilginç bir tartışma yaşandı.

Ankara'da düzenlenen terör saldırısı nedeniyle yürüyüş düzenlemek isteyen HDP'liler ile polis arasında gerginlik çıktı. Gerginlik, yapılan oturma eyleminin ardından HDP Siirt Milletvekili Kadri Yıldırım'ın polis megafonundan halka seslenerek, "dağılın" şeklinde uyarı yapması ile sona erdi.

POLİS OTURMA EYLEMİNE İZİN VERMEDİ

Siirt'te dün saat 17.30'da HDP il binası önünde toplanan kalabalık Ankara'da yaşanan bombalı saldırıyı kınamak amacıyla basın açıklaması yaptı. Daha sonra Mithat Öktüren bulvarında yolu trafiğe kapatan kalabalık, belediye hizmet binasına kadar yürüyüp, oturma eylemi yapmak istedi. Ancak polis, gruba izin vermedi. Bunun üzerine polis ile kitle arasında gerginlik yaşandı.

"ÖLÜNÜN ÜZERİNDEN SİYASET YAPMAYIN"

Devreye giren HDP Siirt Milletvekili Kadri Yıldırım, polis yetkilileri ile görüşerek, oturma eylemi yaptıktan sonra dağılacaklarını söyledi. HDP milletvekili adayı Besime Konca ise "100 insan ölmüş, yüz insan" diyerek polise tepki gösterdi. Bunun üzerine bir polis amiri de, "Allah kahretsin kim öldürdüyse, kim nemalanıyorsa şerefsizdir. Ölünün üzerinden siyaset yapmayın, illa insanları tahrik ediyorsunuz" şeklinde cevap verdi.

HDP'Lİ VEKİLDEN GRUBU DAĞILIN UYARISI

Daha sonra araya girenler polis megafonu milletvekili Kadri Yıldırım'a uzatarak, kalabalığın sessiz bir şekilde dağılmasını istedi. Yıldırım da polis megafonundan "dağılın" şeklinde uyarı yaptı. Uyarının ardından kalabalık dağıldı.



Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kadri Yıldırım Siirt Politika Güncel Haberler

AK Parti'yi karıştıran ikramiye iddiası! 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önüne götürmeye yüzüm yok'

AK Parti'yi karıştıran ikramiye iddiası! "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önüne götürmeye yüzüm yok"

Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş'a cinsel saldırı suçundan hapis cezası

Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş'a cinsel saldırı suçundan hapis cezası

Erdoğan: Sahipsiz köpeklerin sahiplendirilmesini amaçlıyoruz, bunu başarabilirsek sonraki adıma gerek kalmayacak

Erdoğan: Sahipsiz köpeklerin sahiplendirilmesini amaçlıyoruz, bunu başarabilirsek sonraki adıma gerek kalmayacak

AK Parti'nin ağabeyleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı iki konuda uyardı

AK Parti'nin ağabeyleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı iki konuda uyardı

500

Yorumlar (171)

yüzde atmislik blok:

Hdp Chp Mhp bizler hep birlikte iktidara akp yi dumdüz etmeye

116
231
yanıtYanıtla
TRAKYA:

1 KASIMDA AKP HEPİNİZİ DÜMDÜZ EDECEK BLOK KAPAĞI

yanıt0
yanıt1
Merve:

Cemaat mantığı. .

yanıt0
yanıt1
millet hesap:

ak partinin masa başı işe aldığı, vicdansız trollerin, haber sitelerinden oluşturmaya çalıştırkları hedef şaşırtmalarını görmeyen hiç kimse kalmadı.

107
121
yanıtYanıtla
sivas nurettin:

akpnin parayla satın aldığı, allah korkusu olmayan trollerin, sosyal medyadan oluşturmaya gayret ettikleri algı çalışmalarını herkes net bir şekilde görebiliyor ve anlayabiliyor

97
125
yanıtYanıtla
yalanci sivasli:

ulan hirt . . . cek lan o sivas ismini . . . sivasin yuz karasi seni

yanıt0
yanıt0
SABIR TAŞI:

Bu olay üzerinden yaygara yapanlardır, o bombaların imalatçıları ve de patlatıcıları!. . HDP''''ye oy devşirmeye çalışanlardır!. . AK PARTİ ''''nin bu işte zarar görmesi hedeflenmiştir!. . İnsanlar birilerinin ilahları için KURBAN seçilmişlerdir!. .

130
53
yanıtYanıtla
murat karagöz:

sarayın maaş verdiği, sevgisiz yorumcuların, sosyal medyadan ortaya çıkarmaya gayret ettikleri hedef şaşırtmalarını beyni olmayanlar da anlaıyor.

51
130
yanıtYanıtla
SELEN:

Polise bak yaaa. Sen kimsin yaaa? basit bir memursun. sen görevini yap gerisine burnunu sokma! Seçilmiş bir vekile saygısızlık yapamazsın ak-sarayın memuru!! hadiini bileceksin!!!

70
108
yanıtYanıtla
laz kızı:

salak selen sen kimsin öyele her yerde istedin zaman eylem yapamazsın gitsin izin alsın yapsın bi halat anladın yok yorum yapıyosun vekil devletinde polis nerenin başın sıkıştında polise deil vekiline git

yanıt1
yanıt5
Tüm 171 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title