Haberler

Hayıroğlu Sosyal Tesisi hizmete açıldı

Güncelleme:

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi tarafından Hayıroğlu Mahallesinde yaptırılan aile sağlığı merkezi, emekli konağı ile muhtar evinin bulunduğu sosyal tesis düzenlenen törenle açıldı.

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi tarafından Hayıroğlu Mahallesinde yaptırılan aile sağlığı merkezi, emekli konağı ile muhtar evinin bulunduğu sosyal tesis düzenlenen törenle açıldı.

Açılış töreninde konuşan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, çok amaçlı olarak hizmet vermesine yönelik tasarladıkları sosyal tesisin Hayıroğlu Mahallesinde önemli bir eksikliği kapatacağını söyledi. Karatay Belediyesi olarak "Bir Başka Karatay" sloganıyla hizmet ettiklerini ifade eden Başkan Kılca, öncelikli hedeflerinin her geçen gün gelişen, kalkınan ve önemli bir cazibe merkez haline gelen Karatay'a değer katmak olduğuna vurgu yaptı.

Kılca şunları söyledi; "Bugün açılışını yaptığımız Hayıroğlu Sosyal Tesisimiz de böyle bir gayretin neticesidir. Tesisimiz bir yandan mahalle sakinlerimizin bizden talep ettiklerine karşılık bulurken, diğer taraftan da ilçemizin yaşam kalitesini artırmaktadır. Tesiste; aile sağlığı merkezi, muhtar evi ve emekli konağı bulunmaktadır. Aile sağlığı merkezimizde; poliklinik servisi odası, gebe izleme odası, aşı odası ve bebek emzirme odası bulunuyor. Bu projemizle, mahallemizin aile sağlığı merkezi ihtiyacının yanı sıra muhtar evi ve emekli konağı ihtiyaçlarını da gidermiş olacağız. Altyapıdan üstyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Karatay'ımızda 80 mahallemizin tamamında hayata geçirdiğimiz yatırım ve projelerimizle, ilçemizin çehresinin değişmesine ve gelişmesine de önemli katkılar sunma gayretiyle çalışmalarımıza aralıksız bir şekilde devam edeceğiz."

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurdele kesilerek açılış yapıldı. Törene, İlçe Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve MHP Karatay İlçe Başkanı Sebahattin Küçükdoğru ile mahalle sakinleri katıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hayıroğlu Karatay Konya Haberler

Bakmadan Geçme

Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title