Haberler

Hatay'da depremzedelerin yaşadığı konteyner kentte korkutan yangın

Güncelleme:

6 Şubat depremlerinin ağır yıkım yaşattığı illerin başında gelen Hatay'daki konteyner kentte çıkan yangın büyük panik yarattı. Hızla büyüyerek depremzede bir ailenin kaldığı konteynere sıçrayan yangın itfaiye erleri tarafından söndürülürken, maddi hasara yol açan yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Hatay'da depremzedelerin yaşadığı bir konteyner kentte yangın çıktı. Korkuya neden olan yangında ölen ya da yaralanan olmazken iki konteyner kullanılmaz hale geldi.

Hatay'da depremzedelerin yaşadığı konteyner kentte korkutan yangın

YANGIN BİR AİLENİN KALDIĞI KONTEYNERE SIÇRADI

Yangın, gece saatlerinde merkez Antakya ilçesindeki bir konteyner kentte çıktı. Kiler olarak kullanılan konteynerden alevlerin yükseldiğini görenler, itfaiyeye haber verip, hortum ve bidonlarla yangına müdahale etmek istedi. Hızla büyüyen yangın, depremzede bir ailenin kaldığı konteynere sıçradı.

Hatay'da depremzedelerin yaşadığı konteyner kentte korkutan yangın

ÖLEN YA DA YARALANAN OLMADI

Bölgede korku ve endişeye neden olan yangın, itfaiye erleri tarafından söndürüldü. Maddi hasara yol açan yangında ölen ya da yaralanan olmadı. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İtfaiye Hatay Deprem İtfaiye Yaşam Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (8)

Çınar Saraç:

Sahipsiz hatay , önce oy verin yoksa hizmet yok diyen biri yüzünden bunlar hala konteyner da

33
22
yanıtYanıtla
Murat Vural:

CHP'li Lütfi Savaşın altın makasla açılışını yaptığı Antakya'daki Rönesans Rezidans otelin altında binlerce kişinin ölmesine sebep olan müteahhidi akladığını ben bu müteahhidi tanırım iyi insandır dediğini bilmiyorsan şimdiki hükümetede laf söyleyemezsin. Tabiki kaliteli hızlı hizmet için merkezi hükümetle yerel belediyenin aynı ekipden olması o il için bir avantajdır NOKTA

yanıt7
yanıt7
Mark Kolçak:

Ölen veya yaralanların olmaması çok iyi bir şeydir. Konteyner yerine tahta ve çamur ile ufak evler yapılmalı. Çamur ve tahtalar ile yapılmış evler hem kışların sıcak olur hemde yazların serin olur. Tahtanın üzerine ÇAMUR eklenirse.. çamur kurur. Kurumuş çamur TOPRAK sayılır ve ateş almaz. Yani yangın derdide olmaz.

14
14
yanıtYanıtla
Ongun Onat Yıldız:

Peki bu Kainat'ın huzurluca hiçliğe dönmesinde ne fayda sağlayacak.

yanıt1
yanıt1
Erkan Arslan:

Mark Kolpacinosu Haaaay Kainatta Seni Cübbelinin Yanmaz Kefiniylen Sey Etsinler

yanıt2
yanıt0
haksız mıyım:

hatay ın başından bela eksik olmuyor. gökhan zan, lütfu savaş gibileri defetmek gerek başlarından. bir bismillah deyip Allahı razı edecek işler yapılmalı

12
11
yanıtYanıtla
Anonim:

1 Senedir Toplanan 7 Milyar Euro ve Daha Fazlası Hala İstediğimiz Şeyler İçin Harcanmamış Demek Ki

8
1
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Suriyeli Mülteciler kiskancliklarindan Yakmistir

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title