Haberler

Halter Sporcumuz Milli Takım Kampında

Güncelleme:

İnegöl Belediyesporlu milli halterci Ferhat Ali Yazıcı, yeni başarılara imza atmak için Yıldızlar Avrupa Halter Şampiyonası öncesi Isparta'daki milli takım kampına katıldı.

Bugüne kadar önemli başarılara imza atan İnegöl Belediyesporlu halterci Ferhat Ali Yazıcı, Isparta'da Milli takım kampına katılarak, 11 -17 Eylül 2016 tarihleri arasında Polonya'da düzenlenecek olan Yıldızlar Avrupa Halter Şampiyonası hazırlıklarına başladı. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Şampiyonada 69 kiloda yarışacak sporcumuzun yapılacak müsabakalarda güçlü rakipleri arasından sıyrılıp podyuma çıkarak İstiklal Marşımızı bütün Avrupa'nın gözü önünde söyleterek şanlı bayrağımızın göndere çekilmesi için elinden geleni yapacağına yürekten inanıyoruz" dedi.

"BELEDİYESPORLU SPORCULARIMIZ ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATIYORLAR"

Milli Halterci Ferhat Ali Yazıcı'nın Milli Takım Kampına katılması hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; "İnegöl olarak ticarette, sanayide önemli başarılara imza atarken, bir taraftan da sosyal, kültürel ve sportif alanlarda önemli başarılar elde ediyoruz. Bu manada Belediyespor projesinin ne kadar doğru bir uygulama olduğunu zaman geçtikçe daha da iyi görüyoruz. Belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olmak için uğraş vermeye çalıştığımızı buradan bir kez daha belirtmek isterim. Özellikle genç dimağların sporla meşguliyet kurmaları onların hem fiziksel gelişimleri hem de özgüven kazanmaları açısından önemli kazanım olduğunu düşünerek yolumuza devam ediyoruz. Belediyespor bünyesinde oluşturduğumuz farklı branşlarda faaliyet gösteren sporcu kardeşlerimiz katıldıkları ulusal ve uluslararası organizasyonlar ile hem ilçemizi hem de ülkemizi başarı ile temsil ediyorlar ve önemli başarılara imza atıyorlar. Bu manada yeni bir başarıya imza atmak için Isparta'da Milli Takım Kampına katılan belediyesporlu haltercimiz Ferhat Ali Yazıcı'ya gönülden başarılar diliyorum" dedi

BAŞARILARLA DOLU BİR SPOR YAŞAMI
11- 17 Eylül 2016 tarihleri arasında Polonya'da düzenlenecek Yıldızlar Avrupa Halter Şampiyonası'nda güçlü rakiplerine karşı kıyasıya mücadele verecek olan Ferhat Ali Yazıcı'nın başarılarından da söz eden Aktaş; "Sporcumuz 4 yıldır Belediyespor bünyesinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu zaman içerisinde birçok önemli başarıya imza attı. 2015 yılında 42 ülkeden 200 civarında sporcunun katıldığı Peru'da düzenlenen Yıldızlar Dünya Halter Şampiyonası'nda 62 kiloda mücadele eden Ferhat Ali Yazıcı Dünya 7.'si olmuştu. Türkiye Halter Federasyonu, Yıldırım Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle geçtiğimiz Mart ayında Bursa'da düzenlenen 8 ülkeden 55 sporcunun mücadele ettiği Uluslararası Yıldız Erkekler Halter Turnuvasında ise sporcumuz Ferhat Ali Yazıcı 69 kiloda 125 koparma ve 140 silkme ile 265 toplamla birinci olmuştu. Sporcumuz ayrıca 24-27 Mart tarihlerinde Kırıkkale'de yapılan yıldızlar Kulüpler Türkiye şampiyonasında 69 kiloda koparmada 121 kg Silkmede 145 kg toplamda 266 kg Türkiye Şampiyonu olmuştu" dedi.

Ferhat Ali Yazıcı şimdi yeni başarılara yelken açmak için Polonya'da düzenlenecek Yıldızlar Avrupa Halter Şampiyonası'nda boy gösterecek diyen Aktaş; "Isparta'daki milli takım kampına katılan sporcumuz burada iyi bir kamp dönemi geçirerek kendisinden beklenen başarıyı göstereceğini eminiz. Şampiyonada 69 kiloda yarışacak sporcumuzun yapılacak müsabakalarda güçlü rakipleri arasından sıyrılıp podyuma çıkarak İstiklal Marşımızı bütün Avrupa'nın gözü önünde söyleterek şanlı bayrağımızın göndere çekilmesi için elinden geleni yapacağına yürekten inanıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ferhat Ali Isparta İnegöl Güncel Haberler

Ayhan Bora Kaplan: Bir tanem sözü yanlışlıkla ağzımdan çıktı

Ayhan Bora Kaplan: Bir tanem sözü yanlışlıkla ağzımdan çıktı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

İstanbul'da 1 Mayıs'ta çıkan olaylarla ilgili gözaltına alınan 27 kişi daha tutuklandı

İstanbul'da 1 Mayıs'ta çıkan olaylarla ilgili gözaltına alınan 27 kişi daha tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title