Haberler

Hakkari Belediyesi Eş Başkanlarının Evlerine 'Özerklik' Baskını

Güncelleme:

Hakkari'de sabah erken saatlerinde çok sayıda Özel Harekat timi, aralarında belediye eş başkanlarının da bulunduğu DBP ve HDP'li siyasetçilerin evlerine operasyon düzenledi.

Hakkari'de operasyon başlatan polis ekiplerinin, belediye eş başkanlarının da aralarında bulunduğu bazı kişilerin evlerinde arama yaptığı bildirildi.

EŞ BAŞKANLARIN EVLERİNE OPERASYON

İki gün önce HDP ve DBP ilçe örgütleri ile mahalle meclisleri tarafında yapılan ve 'Devlet kurumlarını tanımıyoruz' açıklamasının ardından Hakkari Belediyesi Eş Başkanları Dilek Hatipoğlu, Nurullah Çîftçî, HDP İl Eş Başkanı Rahmi Temel, ile DBP, HDP ve Hakkari Demokratik Toplum Meclisi yöneticilerinin evlerine baskın yapıldı. Yapılan operasyonda açılmayan birçok evin kapısı koçbaşı ile açılarak arandı.

KASET, MEKTUP VE BİLGİSAYARLARA EL KONULDU

Özel Harekat polislerinin katıldığı operasyonda, evlerde bulunan bazı kaset, mektup ve bilgisayarlara el konuldu.

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, 'demokratik özerklik' ilanının ardından belediye eş başkanları, HDP, DBP eş başkanlarının evlerine operasyon düzenlediklerini, ancak başkanların evlerinde olmadığını belirtti.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Emniyet yetkilileri, operasyonda 2 kişinin gözaltına alındığını belirttiler. Gözaltına alınanların Bınevş Kadın Merkezi çalışanı Hamide Özen ile eski DBP çalışanı Vasfi Ay olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Dilek Hatipoğlu Hakkari Güncel Haberler

500

Yorumlar (251)

Alperen:

Çatışma çıktı deyip gebertin pislikleri ne olur sanki

48
21
yanıtYanıtla
efee:

BU şerefsizlerin belediye başkanlıklarını düşürüp vali bu ilin yönetimini devralmalı ve PKK ile ilişkşlendirilen kişileri öldürmek gerek

46
9
yanıtYanıtla
MIDYATLI:

CAKAL HAVLAMA

yanıt2
yanıt6
kayseri:

efe sana katılıyorum

yanıt1
yanıt0
ŞANLIURFA:

GEÇ BİLE KALINDI BU ŞEREFSİZLER KİMİN ADINA NE HAKLA BUNU YAPMA CÜRETİNDE BULUNUYORLAR. KAHROLSUN PKK VE UZANTILARI. YAŞASIN BİRLİK BERABERLİK. YAŞASIN AY YILDIZLI BAYRAĞIMIZ

54
1
yanıtYanıtla
3535:

gücünüz silah sız insanlara yeter ancak pkkyi yenemiyorsunuz onlara dönüyorsunuz

4
49
yanıtYanıtla
doğrucu:

pkk dediğin nerede. adı var kendi yok.. bir gün olsun erkek gibi ortalıkta dolaştığını gördünmü .. yok pkk diye karı gibi etek giyen yüzünü peçe ile kapatanlara diyorsan.. yazık senin aklına.. korkusundan tanınmamak için yüzünü gösteremeyen hatun karakterli kişilere güveniyorsun

yanıt13
yanıt2
ECDAD:

eyyy AKP güzelim türkiyemizi cehenneme çevirdin

13
34
yanıtYanıtla
mal:

tabi tabi 10 yildir var ya pkk akp yapmistir

yanıt1
yanıt1
musti:

sen öyle zannet daha neler neler olacak sen onu bil yeter.

yanıt5
yanıt2
Tüm 251 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title