Haberler

Hakan Tütüncü Kepez Belediyesi çalışanlarına veda etti

Güncelleme:

Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi çalışanlarına veda etti. Tütüncü, belediye önünde düzenlenen iftara katılarak konuşma yaptı ve 15 yıllık süre boyunca bir aile gibi çalıştıklarını belirtti. Ayrıca, Mart 2024 itibariyle belediye çalışanlarının maaşlarına zam yapılacağını duyurdu.

Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, başkanlığını yürüttüğü Kepez Belediyesinin çalışanlarına veda etti.

Antalya merkez ve ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdüren Tütüncü, Kepez Belediyesi önünde belediye çalışanlarına yönelik düzenlenen iftara katıldı.

Tütüncü, yaptığı konuşmada, 15 yıl boyunca her ramazan belediye çalışanlarıyla iftarda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, bu seferkinin ise bir veda iftarı olduğunu söyledi.

Belediye başkanlığı süresince belediye çalışanlarıyla bir aile olmayı başardıklarını ifade eden Tütüncü, şöyle konuştu:

"Bugün Kepez Belediyesi memurundan işçisine, amirine kadar gerçekten bir olmayı, diri olmayı başarmış bir belediye. Aslında 15 yılın her birinde ömür vesilesi olarak bıraktığımız eserlere, hizmetlere, yaptığımız çalışmalara bakarsanız hepsinin altında kelimenin tam anlamıyla bunu görürsünüz. Şimdi bugün burada sizlerle güzel bir vedayı gerçekleştiriyoruz. Allah izin verirse 31 Mart 2024 itibariyle buradaki görevim sona eriyor. Arkamızda inanılmaz güzel bir Kepez bıraktık. Hem maliyesiyle hem yaptığımız çalışmalarla Türkiye'nin örnek belediyelerinden birini bizden sonra gelecek ekibe Allah'ın izniyle emanet ediyoruz. Herkese nasip olmaz böyle bir emanete sahip olmak. Gerçekten kurumsallaşmasını, A'dan Z'ye tamamlamış bir Kepez Belediyesi bırakıyoruz."

Belediye çalışanlarından helallik istedi

Kendisinden bayrağı devralacak kişinin de bayrağı en iyi şekilde taşıması temennisinde bulunan Tütüncü, 15 yılda oluşturdukları Kepez Belediyesi çatısının altında çokça emek ve gayret ile uykusuz gecelerin olduğunu ifade etti.

Tütüncü, Mart 2024 tarihi itibariyle belediye çalışanlarının maaşlarına 3'er bin lira zam yapma kararı aldıklarını vurgulayarak, en düşük taşeron işçi maaşının 31 bin lira, en düşük kadrolu işçinin maaşının da 46 bin liraya yükseldiğini kaydetti.

Tütüncü, konuşmasının sonunda belediye çalışanlarından helallik istedi.

İftara, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, AK Parti Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer ve belediye çalışanları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kepez Belediyesi Hakan Tütüncü Antalya Kepez Zam Belediye Politika Güncel Haberler

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

İmamı okla vuran saldırgan, şortlu birinin namaz kılmasına sinirlenmiş

İmamı okla vuran saldırgan, şortlu birinin namaz kılmasına sinirlenmiş

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var? 27 Temmuz 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, KARİYER, SAĞLIK burç yorumları! 27 Temmuz burç yorumları nedir? Kripto emojileri X platformundan kaldırıldı mı? Kripto emojileri neden kaldırıldı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 26 Temmuz günün maçları nereden izlenir? İstihare namazı nasıl kılınır? İstihare namazı kaç rekat? İstihareye nasıl yatılır? Rüyada gül görmek ne anlama gelir? Rüyada kırmızı gül görmenin anlamı nedir? SearchGPT nedir? SearchGPT nasıl kullanılır, özellikleri neler? Koç kadını ve Terazi erkeği uyumlu mu? Koç kadını ve Terazi erkeği aşk uyumu nedir? Koç kadını ve Terazi erkeği anlaşabilir mi ? Çakal kaza mı yaptı? Rapçi Çakal nerede kaza yaptı, ne oldu? Kamala Harris kimdir? Kamala Harris kaç yaşında, nereli? Kıyma 4. Sezon 2. Bölüm ne zaman yayınlanacak? Kıyma dizisi nerede yayınlanıyor, konusu ne? Emekli maaş farkları ne zaman yatacak Emekli maaş farkları yattı mı, nasıl sorgulanır? 4A, 4B, 4C emekli maaş farkı sorgulama ÖTV indirimi gelen araçlar hangileri? ÖTV indirimi hangi araçları kapsıyor ? ÖTV indirimi fiyatları ne kadar düşürecek?
Bazı il ve ilçeleri sayıp 'Sizden nefret ediyorum' diyen Mardinli Marilyn Monroe hakkında suç duyurusu

Bazı il ve ilçeleri sayıp "Sizden nefret ediyorum" diyen Mardinli Marilyn Monroe hakkında suç duyurusu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title