Haberler

Gölcük'te "Aşere Takrib ve Tayyibe İcazet Merasimi" yapıldı

Güncelleme:

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde "Aşere Takrib ve Tayyibe İcazet Merasimi" düzenlendi.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde "Aşere Takrib ve Tayyibe İcazet Merasimi" düzenlendi.

Gölcük Tevfik Hoca Camisi'nde yapılan merasimde konuşan İl Müftüsü Sinan Cihan, bugüne kadar aldıkları eğitim sonucunda icazet almaya hak kazanan hocaları tebrik etti.

Kent olarak hafızlık müessesesinin en iyi noktada olması için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Cihan, "İlimizde çocuk ve gençlerimiz, hafızlığa hazırlık çalışması yapıyor, hafızlığını güçlendirmek için çalışıyor. Bu faaliyetin içerisinde emeği geçen hocalarımızı tebrik ediyoruz. Katkı veren hayırsever kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle meclisimizin en güzel şekliyle gerçekleşmesi ve dünyevi, uhrevi bütün güzel değerleri hepimize kazandırması duasıyla hepinizi saygıyla selamlıyorum." diye konuştu.

Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Şenol Tiryaki de merkezlerinde bulunan ihtisas kursiyerlerinin kendilerini yetiştirmeleri anlamında ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirterek, ihtisas merkezlerine yurt dışından da gençlerin geldiğini bildirdi.

İlçe Müftüsü Emin Yılmaz ise programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından programda Kur'an-ı Kerim ve takrib icazeti okundu. Program, hatim duasıyla sona erdi.

Programda, İlçe Müftüsü Yılmaz, Hüseyin Uzun, Adem Barutçu, Ramazan Tuna ve Abdülhamit Aydın icazet aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Sinan Cihan Hisarcık Kocaeli Gölcük Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title