Haberler

Gökhan Türkmen, Kral Pop Aküstik'e Konuk Oldu!

Gökhan Türkmen, en sevilen şarkılarını canlı performansıyla Kral Pop Tv izleyenleri için seslendirdi. Şarkıların olduğu kadar keyifli sohbetlerin de ön plana çıktığı programda Gökhan Türkmen, özel açıklamalarda bulundu.

"YAŞIM İLERLEDİKÇE ÖĞRENMEYE DAHA AÇ BİR İNSAN OLUYORUM"

Yaşadığı dönemin çok keyifli bir dönem olduğunu söyleyen Gökhan Türkmen, çocuklarla ve müzikle dolu bir hayat geçirdiğini anlattı. Türkmen, "Çocuklar büyüyor, biz büyüyoruz. Ben öğrenerek büyüyorum. Yaşım ilerledikçe öğrenmeye daha aç bir insan oluyorum. Dinlediğim müzikler, kurduğum iletişimler, tanıştığım insanlar benim müziğe bakış açımı, müziğimi, yaptığım şarkıları değiştirebiliyor" dedi.

"KLİBİ, BİR SIVI YÜK GEMİSİNDE ÇEKTİK"

Son single çalışması "Lafügüzaf" hakkında da konuşan Gökhan Türkmen, hem şarkısının hem de klibinin detaylarını anlattı. Türkmen, "Şarkı aslında 1,5-2 senelik bir şarkı. Şarkının bestesi hazırdı. Sözlerini de Ozan Turgut yazdı. Bestenin üzerine yazılan bir söz. Bizim Ozan'la birlikte söz ve beste hazırladığımız gecelerimiz, günlerimiz oluyor. Bu şarkı da öyle bir anda ortaya çıktı. Bizi çok heyecanlandırdı. O yüzden de albümü bekleyemedik ve hemen çıkarmak istedik. Klibi, bir sıvı yük gemisinde çektik. Farklı bir iş olsun istedik. Dört tane gemicinin hikayesini anlattığımız bir klip oldu" dedi.

"NAZAN ÖNCEL'İN 'TRİBUTE' ALBÜMÜNDE YER ALACAĞIM"

Yeni projelerin hazırlığı içinde olduğunu söyleyen Gökhan Türkmen, iki-üç tane daha single çıkarmak istediğini belirtti. Türkmen, "Çok güzel şarkılar var. Aslında 2019 yılına kadar 'Sessiz' albümünde çekmek istediğim klipler de var. 2019'a kadar dolu dolu gidip albümü daha sonraya düşünüyorum. Acele etmek istemiyorum. Sürpriz projeler de olabilir. Mesele Nazan Öncel'in bir proje albümü var, o albümde bir şarkı seslendireceğim"dedi.

"İKİ KIZ BABASI OLMAK ÇOK BÜYÜK BİR ŞANS"

İki kız babası olan Gökhan Türkmen bu durumun kendisi için çok büyük şans olduğu söyledi. Bu nedenle kendisini çok mutlu ve şanslı hissettiğini belirten ünlü şarkıcı, "Rona doğduğunda o şansı zaten hissediyorduk. Leyla da gelince duygular ikiye katlandı. Onlarla uyanmak, onları yatırmak, onlara masal okumak,şarkı söylemek beni çok mutlu ediyor. İki kızımın da bana yaşatacağı ve öğreteceği çok şey olacak. Bunun için çok heyecanlıyım" dedi.

"KENDİMİ BU CAMİANIN İÇİNDE ÇOK FAZLA KONUMLANDIRMIYORUM"

Türkmen ayrıca, "Aslında kendimi bu camianın içinde çok fazla konumlandıran bir adam değilim. Arkadaşlarımla, dostlarımla, çok iyi anlaştığım insanlarla olmak bana daha keyifli geliyor. Tabi ki de bu piyasada samimi, işini hakkaniyetle yapan, benim gibi düşünenler var. Ama ben çok da camianın adamı değilim. Normalde de karşıdan çok güven alabilen biri değilim. Bu konuda kontrollüyümdür. O yüzden hep temkinli davranırım. Tabi ki de bu piyasadan görüştüğüm, sevdiğim dinlediğim insanlar da var" dedi.

Gökhan Türkmen'in konuk olduğu program 23 Nisan Pazartesi saat 20.30'da Kral Pop TV'de yayınlanacaktır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gökhan Türkmen Nazan Öncel Ozan Turgut Kral Pop Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title