Haberler

Gökhan Saki Ünvan Maçı İçin Çıkıyor

Güncelleme:

Kick boks şampiyonlar ligi fırtınasını İstanbul'da estirecek Glory6 İstanbul için geri sayım başladı.

ÜNLÜ TÜRK KICK BOKSÇU 'THE REBEL' LAKAPLI GÖKHAN SAKİ 6 NİSAN'DA TÜRKİYE İÇİN DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU UNVAN MAÇINA HAK KAZANMA MÜCADELESİ VERECEK

6 Nisan 2013 tarihinde, Ülker Sports Arena'da dünyanın önde gelen kick bokscuları mücadele edecek. Dünya sıralamasında 3. olan Gökhan Saki, sıralamada 2. olan Romanyalı Daniel Ghita ile ikincilik maçına çıkacak. Karşılaşmanın galibi Milano'da "Dünya Şampiyonluğu" ünvan maçına çıkmaya hak kazanacak.

Daha önce de dünya şampiyonlukları bulunan ve Hollanda'da yaşayan Gökhan Saki, "Uzun aradan sonra Türk seyircisinin karşısına çıkacağım için heyecanlıyım. Hollanda'da maçlara Türk bayrağı ile çıktığım için eleştirildiğim oluyor. Ancak Rotterdam doğumlu olsam da, ailem Karslı ve ben kendimi bu topraklara bağlı hissediyorum. Hedefim dünya şampiyonluğunu ülkeme kazandırmak ve Glory WS Dünya Şampiyonluk maçının da Türkiye'de yapılmasını sağlayacak büyük ilginin burada var olduğuna organizasyon yetkililerinin dikkatini çekmek…" diye konuştu. Biletleri Biletix'den satışa sunulan karşılaşma için Saki, ülkemiz adına vereceği mücadelede seyircilerden destek beklediğini söyledi.

Dünyanın dalındaki en büyük organizasyonu olan ve kick boksun şampiyonlar ligi olarak kabul edilen Glory World Series'in Moskova, Stockholm, Brüksel, Roma, Tokyo, Amerika, Londra'dan sonra İstanbul'da, Ülker Sports Arena'da gerçekleşecek olan 6. Ayağı için geri sayım başladı. Çeşitli görsel show'lar, sürpriz ünlü konukların katılımıyla renklenecek; heyecan ve adrenalin dolu gecenin en iddialı maçı, Gökhan Saki ve Romanyalı Daniel Ghita arasında olacak. Kick boksta güçlü bir rakip olan Daniel Ghita'ya karşı mücadele verecek olan 'The Rebel' lakaplı Gökhan Saki hızı, dengesi ve gücü ile turnuvanın öne çıkan birkaç isminden biri olarak dikkat çekiyor.

ÜNLÜ TÜRK KICK BOKSCU GÖKHAN SAKİ, 5 YIL SONRA TÜRKİYE'DE RİNGE ÇIKMAK İÇİN GÜN SAYIYOR

Kars'tan Hollanda'ya göç eden ailenin oğlu olan ve Rotterdam'da doğan Saki, karşılaşmalara Türk bayrağı ile çıkmasıyla tanınıyor. 'The Rebel' lakaplı Saki, " Hollanda'da zaman zaman 'Burada yetiştin, Hollanda sana her konuda destek veriyor, neden Türk bayrağı ile ringe çıkıyorsun?' şeklinde eleştiri aldığım oluyor. Ancak ben kendimi bu topraklara bağlı hissediyorum. Epey uzun bir aradan sonra İstanbul'da ringe çıkacağım için çok heyecanlıyım. Ülkem için, kazanmak için dövüşeceğim ve desteklerinizi bekliyorum " dedi.

Glory6 İstanbul'da, 16 maç boyunca dünyanın en iyi 32 kick boks sporcusu kıyasıya mücadele edecek. Dünya sıralamasında 3. sırada olana Saki'nin ağır siklette şampiyon adaylığı için mücadele edeceği Romanyalı Daniel Ghita, sıralamada 2. sırada bulunuyor.

Hem yurtdışından hem de Türkiye'den tüm kick boks sporseverlerin ilgi gösterdiği Glory6 İstanbul için Ülker Sports Arena kapılarını saat 16.00'da açacak. Saat 17.45'de başlayacak gecede, kıyasıya mücadele yaşanacak.

USTA KICK BOKSÇULAR RİNGDE!

Gecede Güney Kore, Japonya, Brezilya, Fas, Tunus, Belçika, Ukrayna ve Tayland'dan katılacak her biri birbirinden usta sporcular Glory WS organizasyonunda zirveye çıkmak için kıyasıya mücadele edecek. Kick boks alanında bizi yurtdışında başarıyla temsil eden, dünya şampiyonluğu da bulunan Gökhan Saki'nin yanı sıra turnuvada orta siklette dünya şampiyonu olan Murat Direkçi, Hollandalı Nieky Hozlken ve Tunuslu Mourad Bouzidi gibi isimler de İstanbul'da ringde yerlerini alacak. Kick boks'un önemli yıldızlarından olan Hünkar Kılıç ve İsmail Uzuner de yine kırmızı köşede Türkiye'yi temsil edecek.

İstanbul'dan sonra kick boksun şampiyonlar ligi Glory, İtalya'nın Milano şehrindeki 7. ayağı ile devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gökhan Saki İstanbul Hollanda Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title