Haberler

Giresunlular Gebze'de Buluştu

Güncelleme:

Gebze Kadırga'da düzenlenen Giresun Espiyeliler Derneği'nin gecesi büyük ilgi gördü.

Geceye AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ve Zeki Aygün ile Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti İlçe Başkanı Av. Cemalettin Kaflı, CHP İlçe Başkanı Sedat Tatar, Espiye Soğukpınar Belediye Başkanı Özcan Özdemir, İMKB Başkan Yardımcısı Murat Bolat, Gebze Milli Eğitim Müdürü İlyas Kırali, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Aydın Ceylan, İzmit Kaymakamlık Yazıişleri Müdürü İsmail Kara, Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) Başkanı ve Gebze SİAD'lar Birliği Başkanı Kaşif Şahinkesen, Meclis Üyesi Recep Can, derneğin kurucu başkanı Ahmet Balık ve eski başkan İhsan Civelek, Marmara Gazetesi Yazıişleri Müdürü Mustafa Arslan, işadamları, esnaflar ve çok kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

GEBZE'DE GİRESUNLU OLMAK AYRICALIKTIR

Gecede konuşan Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, gördüğü birlik ve beraberlik tablosunun kendisini çok mutlu ettiğine dikkat çekerek, programa emeği geçenlere teşekkür etti.

Gebze Belediye Başkanı Adnna Köşker ise Espiyeliler gecesinde olmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi. Gebez'de Giresunlu olmanın genel bir ayrıcalık olduğuna dikkat çeken Başkan Köşker, "Özellikle Beylikbağı bölgesinde çok sayıda Giresunlu var ve zaman zaman burada yaşattıkları kültürlerden biz de etkileniyoruz" dedi. Köşker, aslen Giresunlu olan Şehit Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan'ı ismini de Gebze'de bir parka verdiklerini hatırlattı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün de, gecede olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Aygün, Başbakanımız halkın arasına girmemizi istiyor ve biz de buralara gelince çok mutlu oluyoruz. Siz asilsiniz biz vekiliz, sizlerle birlikte olmaktan her zaman büyük zevk alıyoruz" diye konuştu.

GİRESUNLULAR'A ŞAH DAMARI KADAR YAKINIM!

Gecede açık artırmaya çıkartılan tabloyu ise; TÜKSİAD Başkanı, Gebze SİAD'lar Birliği Dönem Başkanı ve Şahin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen aldı. Yıllarca Giresunluların fahri başkanlığını yaptığını söyleyen Kaşif Şahinkesen, "Giresunlularla bir arada olmak beni her zaman çok mutlu ediyor. Bugüne kadar hep yanlarında olduk ve Giresunlular'a hep şah damarlarından daha yakın olduk" dedi.

Kaşif Şahinkesen'e tabloyu hediye eden AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de Şahinkesen'i tebrik etti. STK'lara destek olunması gerektiğini söyleyen Şeker, "Bu tabloyu ayrıca sevdiğimiz bir arkadaşımızın alması bizi daha da mutlu etti, kendisini tebrik ediyor ve bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum" dedi.

Geceye katılanlar sanatçılar; Ahmet Yahşi, İbrahim Çakır, Erdal Güvendi, Elifçe, İrfan Köksaldı, Karadenizli Yaşar ve Kemal Şenpınar gibi sanatçıların türküleri işliğinde bol bol horon oynadılar.

Kral Karadeniz TV'den de canlı olarak yayınlanan geceyi Gebze dışından da çok sayıda Giresunlu ve Karadenizli izleyicinin ilgi ile takip ettiği gözlendi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ak Parti Giresun Gebze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
title