Haberler

Gelibolu Belediyesi, sahipsiz hayvanları besliyor

Güncelleme:

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde belediye ekipleri, soğuk kış günlerinde yem bulmakta güçlük çeken sahipsiz hayvanları besledi. Gelibolu Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokaklara mama ve yiyecek bırakarak hayvanların beslenmesine yardımcı oldu.

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde belediye ekipleri, soğuk kış günlerinde yem bulmakta güçlük çeken sahipsiz hayvanları besledi.

Gelibolu Belediyesinden yapılan açıklamada, ilçede etkili olan kar ve soğuk hava nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sahipsiz hayvanlar için çalışma başlatan Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerinin, cadde ve sokaklara mama ve yiyecek bıraktığı bildirildi.

Açıklamada, "Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimiz, can dostlarımız ve kuşlar için beslenme odaklarına, kırsalda bulunan bölgelere yem, ekmek, mama ve su bırakıyor. Lütfen siz de bu soğuk günlerde kapınızın önüne bir kap mama bırakmayı ihmal etmeyiniz." ifadesi kullanıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Destek Hizmetleri Müdürlüğü Çanakkale Gelibolu Hayvanlar Hava Durumu Belediye Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title