Haberler

Gazipaşa Emıtt'te Tanıtıldı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesi 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) tanıtıldı.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesi 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) tanıtıldı.

EMITT Turizm Fuarına bu yıl ilk kez katılan Gazipaşa, fuarın en doğal ve ilgi çeken standını oluşturdu. İlçede yetişen tropikal ve turfanda sebze ve meyvelere standında geniş yer veren Gazipaşa, fuarın en çok ziyaret edilen stantların arasında oldu. Standa fuara katılanlara Gazipaşa hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Adil Çelik, "Standımızı tamamen doğal ürünlerden oluşturduk. Gazipaşa'mızda bu mevsimde yetişen muz ve çilek başta olmak üzere domates, biber, zeytin ve zeytinyağı, portakal, ceviz, salatalık gibi pek çok ürünümüzü standımızda sergiledik. Canlı ve meyveli muz ağaçlarını söküp standa diktik. Denizimizin kumunu bile stantta sergiledik. Davetlilerimize kekik, adaçayı gibi doğal çaylar ikram ettik. İlk günün sonunda yaklaşık 10 bin kişinin standımızı ziyaret ettiğini söyleyebiliriz. Bu da bizi çok mutlu etti" dedi.

"Önemli temaslarda bulunduk"

EMITT'in uluslararası bir organizasyon olduğunu ve turizm sektöründe çok önemli bir yeri olduğunu hatırlatan Çelik, "Standımızı ziyarete gelen misafirlerimize Gazipaşa'mızın doğal, kültürel ve tarihi güzelliklerini, havalimanımızı, yat limanımızı anlattık. Bizleri dinleyenler ilk fırsatta Gazipaşa'yı ziyaret etme sözü verdi. Yaptığımız görüşmeler sadece turizmle ilgili olmadı. Birçok önemli ihracat firması tarım ürünlerimizi ihraç etmek istediklerini belirterek talepte bulundu. Gerekli koordinasyonu sağladık. Bu tür etkinliklerin ve organizasyonların etkisini önemini bir kez daha gördük" diye konuştu.

Standı ziyaret eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, Gazipaşa standının büyüleyici olduğuna vurgu yaptı. Başkan Çelik'in daveti üzerine standa gelerek ikramları kabul eden eski milli futbolcu Bülent Korkmaz, Gazipaşa'ya yıllar önce geldiğini ve çok beğendiğini söyledi. Korkmaz, Gazipaşa'nın tarım ürünlerine de övgüler yağdırdı.

Kendisi de Gazipaşalı olan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da standı ziyaret edenler arasında yeraldı. Uysal geçtiğimiz yıl en iyi stant ödülünü Muratpaşa'nın aldığını ancak bu yıl bu ödülün en büyük adayının Gazipaşa olduğunu söyleyerek Başkan Çelik'i tebrik etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Doğu Akdeniz Adil Çelik Gazipaşa Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title