Haberler

Gaziantep - Suruç Saldırısında Ölen 31 Kişinin Kimliği Belirlendi

Suruç saldırısında ölen 31 kişinin kimliği belirlendi ŞANLIURFA'nın Suruç İlçesi'ndeki canlı bomba saldırısında hayatını kaybeden 32 kişiden, 31'inin kimliği otopsilerin yapıldığı Gaziantep'te belirlendi.

Suruç saldırısında ölen 31 kişinin kimliği belirlendi

ŞANLIURFA'nın Suruç İlçesi'ndeki canlı bomba saldırısında hayatını kaybeden 32 kişiden, 31'inin kimliği otopsilerin yapıldığı Gaziantep'te belirlendi. Kimliği belirsiz ve kayıp başvurusu yapılmayan 1 erkek cesedinin de kime ait olduğu belirlenmeye çalışıldığı Gaziantep'te, otopsileri yapılan Nuray Koçan ve Duygu Tuna'nın cenazeleri ailelerine teslim edildi.

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ndeki belediyeye Amara Kültür Merkezi'nde geçen pazertesi günü düzenlenen canlı bomba saldırısında hayatını kaybeden ve cenazelerinin getirildiği Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda otopsileri yapılan 32 kişiden, 31'inin kimlikleri belirlendi. Ölenlerden sadece 1 erkeğin kimliğinin belirlenemediği öğrenilirken, bu kişiyle ilgili her hangi bir başvuru olmadığı da belirtildi.

SALDIRIDA ÖLENLERİN KİMLİKLERİ

Amara Kültür Merkezi'ndeki intihar saldırısında hayatını kaybedenlerin isimleri şöyle: "Koray Çapoğlu, Cebrail Günebakan, Hatice Ezgi Sadet, Uğur Özkan, Nartan Kılıç, Veysel Özdemir, Nazegül Boyraz, Kasım Deprem, Alper Sapan, Cemil Yıldız, Okan Pirinç, Ferdane Kılıç, Yunus Emre Şen, Çağdaş Aydın, Alican Vural, Osman Çiçek, Mücahit Erol, Med Ali Barutçu, Aydan Ezgi Salıcı, Ali Rıza Aslan, Nazlı Akyürek, Serhat Devrim, Ece Dinç, Emrullah Hamur, Murat Yurtgül, Erdal Bozkurt, İsmet Şeker, Süleyman Aksu, Büşra Mete, Duygu Tuna, Nuray Koçan."

NURAY VE DUYGU'NUN CENAZELERİ TESLİM ALINDI

Saldırıda hayatını kaybedenlerden Nuray Koçan ve Duygu Tuna'nın cenazeleri ise yakınlarını teslim edildi. Sabah saatlerinde kente gelen yakınları, Nuray Koçan ve Duygu Tuna'nın cenazelerini Gaziantep Asri Mezarlık morgundan teşhis edip teslim aldı. Nuray Koçan'ın cenazesi, defnedilmek üzere Bursa'nın Mudanya İlçesi'ne, Duygu Tuna'nın cenazesinin bulunduğu tabut ise kadınların omzunda cenaze aracına konularak İstanbul'a uğurlandı.

Kızı Duygu'nun cenazesini İstanbul'dan almaya gelen baba Hasan Tuna, saldırıyı yapanlardan hesap sorulmasını isteyerek, "Bizim çocuklarımız suçsuz ve günahsız, çocuklarımıza sahip çıkılması gerekiyordu. Yardımlaşma ve dayanışma amacında yola çıkmışlardı ama hain bir terör saldırısında hayatlarını kaybettiler" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Hasan Tuna Şanlıurfa Gaziantep Politika Güncel Haberler

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Bahçeli'nin Erdoğan-Özel görüşmesine yorumu çok sert oldu: Bu görüşmeler bizi hedef alan kampanyaya dönüştü

Bahçeli'nin Erdoğan-Özel görüşmesine yorumu çok sert oldu: Bu görüşmeler bizi hedef alan kampanyaya dönüştü

Coplu müdahale öncesi neler yaşandı? 2 polis memurunun başını yakan olaydan yeni görüntüler

Coplu müdahale öncesi neler yaşandı? 2 polis memurunun başını yakan olaydan yeni görüntüler

Bakmadan Geçme

Arife mi, arefe mi? TDK nasıl yazılır? Türk Dil Kurumu doğru yazılışı hangisi #129300 Messi futbolu bıraktı mı? Messi jübile mi yapacak 2024? 13 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 13 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 13 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 13 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 13 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 13 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 13 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 13 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Survivor birincilik ödülü ne, Survivor şampiyonu ne kazanacak, kaç TL? 13 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 13 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Survivor 2024 final nerde yapılacak? İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi nerede? Survivor All Star 2024 şampiyonu nasıl belirlenecek, SMS mi performans mı? #129300
14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismar! Olayı öğrenen anne, 2 kişinin evini ateşe verdi

14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismar! Olayı öğrenen anne, 2 kişinin evini ateşe verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title