Haberler

MHP'nin İmamoğlu Belediye Başkan Adayı Gazi Adamhasan Kimdir?

Güncelleme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde Adana İmamoğlu Belediye Başkan Adayı'nın Gazi Adamhasan olduğunu açıkladı. İmamoğlu Belediye Başkan Adayı olan Gazi Adamhasan kimdir?

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde MHP'nin Adana'ya bağlı İmamoğlu Belediye Başkan Adayı açıklandı. Gazi Adamhasan 31 Mart seçimlerinde aday gösterildi. Peki, Gazi Adamhasan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

GAZİ ADAMHASAN KİMDİR?

Gazi Adamhasan, 14 Şubat 1964 tarihinde Adana Cerenli Köyü'nde dünyaya geldi. 1987-1988 Adana Sağlık Meslek Lisesi tamamlama programını bitirdi. 2000-2004 Ankara Gevher Nesibe Sağlık Eğitim Endüstri Laboratuar Bölümünden mezun oldu. Daha sonra, İnönü Üniversitesi Lisans Tamamlama eğitimini alarak üniversite eğitiminin 4. yılını tamamladı.

Gazi Adamhasan Kimdir?

1988 YILINDA ÇALIŞMA HAYATINA BAŞLADI

Adamhasan, 1981-1987 yılları arasında İmamoğlu'nda İmamoğlu'nda hububat tüccarlığı yaparak çalışma hayatına adım attı. 1988 yılında Adana Sağlık Meslek Lisesi tamamlama proğramını bitirdikten sonra, 1988'de Kadirli Devlet Hastanesi'ne Laboratuar Teknisyeni olarak atanarak memuriyet hayatına başladı.

HASTANEDE MÜDÜR YARDIMCILIĞI YAPTI

1989 yılında Adana Sucuzade Sağlık Ocağı'nda Laboratuar Teknisyeni olarak çalıştı. 1990-2000 yılları arasında Adana Numune Hastanesi'nde Laboratuar Teknisyeni, Kan Bankası Şefi ve Hastane Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Tıbbi Teknolog olarak ataması yapıldı.

Gazi Adamhasan Kimdir?

ÇEŞİTLİ İDARİ GÖREVLER ALDI

Gazi Adamhasan, 2005 yılında Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı olarak açılan Seyhan Uygulama Hastanesi'ne ilk ataması yapılan memurlar arasında yer aldı. Bu Hastane'de Sağlık Kurulu'nda İdari memur olarak görev yaptı. 2009 yerel seçimlerinden sonra Dr. Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi'ne Tıbbi Teknolog olarak ataması yapıldı. Bu hastanede idari görevler yerine getirdi.

ÜLKÜ OCAKLARINA BAĞLI FAALİYETLERDE BULUNDU

1980 öncesinden başlayarak Ülkü Ocakları'nda yetişti. Ortaokul, lise ve üniversite eğitimini sürdürürken Ülkü Ocakları'na bağlı çeşitli faaliyetlerde bulundu. Üniversite eğitimini sürdürürken Ülkücü Öğrenciler Başkanlığı yaptı. Çukurova Oğuz Boyları Derneği'nin kurucu üyesi olarak dernek faaliyetlerine katıldı. Bu dernekte yöneticilik görevinde bulundu ve halen derneğin faaliyetlerine aktif olarak katılmaktadır.

Gazi Adamhasan Kimdir?

2009 ve 2014'TE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GÖSTERİLDİ

Adamhasan, 1992 yılında Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu'na bağlı Türk Sağlık-Sen kurucular kurulu üyeliği ile sendika faaliyetlerine başladı. 1995- 1999 yılları arasında Türk Sağlık-Sen Adana Şubesi Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Daha sonra Türk Sağlık-Sen Adana Şube Başkanlığına seçildi. Yoğunluktan dolayı Sendika yöneticiliğini bıraktı ama halen Sendika üyesi olarak çalışmalarına devam etti. 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde MHP İmamoğlu Belediye Başkan Adayı oldu. 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimler için tekrar aday gösterildi. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Gazi Adamhasan Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor 4. eleme adayı kim? 20 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir?
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title