Haberler

Futbol Plus Bayilerdeki Yerini Aldı

Futbol Plus Dergisi 128. sayısı ile yayında.

Türkiye'nin ilk futbol dergisi Futbol Plus, şubat sayısı ile okuyucularıyla buluştu. Futbolseverler tarafından ilgiyle takip edilen dergi, şubat sayısında kapağında Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Rüştü Rençber'e yer verdi. Beşiktaş ve Türk futbolu hakkında merak edilenleri anlatan deneyimli kaleci, 2 yıl daha futbol oynamak istediğini belirterek içini Futbol Plus'a döktü. "

Carvalhal'a takım olarak kanımız çok çabuk ısındı.

Quaresma bu takımın kaptanı. Daha fazla katkı yapmalı. Play Of bize sorulmadı. Üç günde bir maç seyirciyi futboldan soğuttu. Abdullah Avcı ile Milli Takım başarılı olacak. Süper Lig'in şuan en iyi oyuncusu Selçuk İnan'dır." Castrol 2011'in yıldızını belirledi. Avrupa'nın 5 büyük liginde en yüksek performans sergileyen oyuncu Lionel Messi oldu ve ilk sırada yer aldı. 1996 ve 2000 Avrupa Şampiyonaları'na katılan ama Euro 2004 dışında kalan A Milli Takım, 2008'de Avrupa üçüncüsü olsa da, 2012'de Polonya ve Ukrayna'daki turnuvada olamayacak. 2002'de de Dünya üçüncülüğünü kazanan Ay Yıldızlılar sonrasında ne 2006 ne de 2010 Dünya Kupalarına gitmeye hak kazandı. Yani Türkiye bu konuda istikrarsız bir grafik çiziyor.

Oysa büyük ve uluslararası turnuvalara yıllardır düzenli olarak katılan istikrar abidesi olan ülke takımları var. "Futbolun sabit ülkeleri". Mısır'da futbol maçı sırasında korkunç olaylar yaşandı. Mısır'ın en ünlü futbol takımı El Ahli ile Port Said'in El Masri takımları arasında oynanan maçtan sonra seyircinin sahaya inmesi sonucu çıkan olaylarda 76 kişi öldü, binden fazla kişi yaralandı. Ülkede üç gün ulusal yas yas ilan edilirken, El Ahli taraftarlarının intikam yemini ettiği öğrenildi. "Mısırda Futbol Savaşı: 76 ölü." Spor Toto Süper Lig'de her sezon tekrar eden "teknik direktör değişim rüzgarı" bu sezonda kaldığı yerden devam ediyor. Futbolumuzun kısır döngüsü "Teknik direktör seçimi"

Derginin şubat sayısından öne çıkan diğer başlıklara gelince:

-Futbol yine kaosta.

-Quaresma kendini özletti.

-Ronaldo hep daha iyiye gidiyor.

-En iyi Selçuk, Galatasaraylı Selçuk.

-Nedim Türkmen " Türk futbolunun geleceğini çöpe atıyorlar."

-Transfer Bahane, Trabzonspor Şahane!

-Mustafa Sarp "Bu takım küme düşer diyenleri utandırmak için buradayız!"

-Ali Koç "Başkanımız ve yöneticilerimiz suçsuzdur."

-Ankara'nın artık "gücü" kalmadı.

-Yusuf Namoğlu "Hakemlerde takımdır."

-Altay'dan TFF'ye ihtar.

-Süper Lig transfer borsası, kim kimi transfer etti.

-Bank Asya kriz dinlemedi. 1. Lig ara transfer raporu.

-Diyarbakır'da profesyonel futbol kulüpleri zor günler geçiriyor.

Güçlü yazar ve deneyimli yorumcu kadrosuyla keyifle takip edilen Futbol Plus Dergisi, okuyucularına süpriz hediyeler kazandıran ödüllü testlerinin de yer aldığı şubat-2012 sayısı ile bayilerdeki yerini aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Selçuk Türk Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title