Haberler

Esnaflar Derneği'nde Sertifika Heyecanı

Esenyurt Esnaflar Derneği’nde 1 yıldır gerçekleştirilen eğitim programlarına katılan 200 kursiyer, eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldı.

Esenyurt Esnaflar Derneği'nde 1 yıldır gerçekleştirilen eğitim programlarına katılan 200 kursiyer, eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldı. Kursiyerlere sertifikalarını Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu takdim etti.

Esenyurt Esnaflar Derneği ve KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) tarafından düzenlenen eğitim programında 6'ncı dönem kursiyerler sertifikalarını aldı. Sertifika törenine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ESİDER ( Esenyurt Sanayici ve İş adamları Derneği Başkanı Muammer Ömeroğlu ve Esenyurt Esnaflar Derneği Başkanı Gürsel Doğan katıldı.

Esenyurt Esnaflar Derneği'nin öncülüğünde 1 yıldır gerçekleştirilen eğitim programlarında toplam 200 kursiyer ücretsiz olarak sertifika sahibi olurken, eğitim için Esenyurt dışında birçok ilçeden vatandaş kurs programlarına katılım gösterdi. 6'ncı dönem sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu sertifikalarını takdim ederek tebrik etti.

KAYMAKAM İNCİ, "EKONOMİYE KATKI SAĞLAYACAKLAR"

Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, kursiyerleri tebrik ederek, "Başta dernek başkanı Gürsel Doğan olmak üzere Esenyurt Esnaflar Derneği'ne böyle bir girişimde bulundukları için çok teşekkür ediyorum. Bu kapsamda sertifika alan kursiyerlerimizde hem kendi ekonomilerine, hem de ülke ekonomisine katkıda bulunacaklardır. Bu program ile vatandaşlarımız girişimci olarak iş ve istihdam kurma şansı bulacaklardır. Böylece ülkemizin işsizlik problemi en aza indirilmiş olacaktır. Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu başta olmak üzere Esenyurt'u biz marka bir şehir olması için uğraş veriyoruz. Yatırımları ve projeleri ile Türkiye'nin en önde gelen bir ilçe olmasına sebep olan belediye başkanımız ve tüm ekibine ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

"VATANDAŞIMIZ İÇİN HER ALANDA ÇABA GÖSTERİYORUZ"

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ise, yaptığı konuşmada eğitme her zaman önem verdiğini söyledi. Kadıoğlu, "Esnaflar Derneği tarafından gerçekleşen bu eğitim programı ile sertifika alan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Umarım bu aldıkları eğitim ve sertifika ile iş yaşamlarında başarılı olurlar. Bizler yönetici olarak her zaman vatandaşımızın eğitimden, sosyal yaşama, iş ve istihdam alanında refah içinde yaşamasını istiyoruz. Çalışmalarımız hep bu yöndedir. Esnaflar Derneği'mize bu girişiminden dolayı teşekkür ediyorum, sertifika alan kursiyerlerimize de başarılar diliyorum" diye konuştu.

"BİZİM İÇİN MUTLU VE ÖNEMLİ BİR GÜN"

Esenyurt Esnaflar Derneği Başkanı Gürsel Doğan ise, "Bugün bizim için yine hayırlı bir gündür. Çünkü eğitim önemli ve kursiyerlerimize sertifika vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kurslarımıza Esenyurt dışından Kadıköy, Üsküdar, Şişli, Mecidiyeköy, Halkalı ve Avcılar gibi ilçelerimizden gelenler oldu. Bu bizim için çok önemlidir. Çünkü buradan yola çıkarak Esenyurt 'un ne kadar geliştiğini görmekteyiz. Bu çalışmalarımızda bizlere her zaman destek olan kaymakamımız Ekrem İnci'ye, belediye başkanımız Necmi Kadıoğlu ve tüm esnaflarımıza teşekkür ediyoruz. Sertifika almaya hak kazanan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum" dedi.

SERTİFİKALARI PROTOKOL TAKDİM ETTİ

Konuşmalar ardından, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ESİDER (Esenyurt Sanayici ve İş adamları Derneği Başkanı Muammer Ömeroğlu ve Esenyurt Esnaflar Derneği) Başkanı Gürsel Doğan sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikalarını takdim etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Necmi Kadıoğlu Gürsel Doğan Ekrem İnci Esenyurt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title