Haberler

Eski Bakan Güçlü ve Eski Vali Aydoğdu Aksaray'da

Eski Tarım ve Köyişleri Bakanı Sami Güçlü, Eski Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu ile birlikte kültürel bir program çerçevesinde öğrencilerle bir araya gelmek üzere Aksaray geldi.

Eski Tarım ve Köyişleri Bakanı Sami Güçlü, Eski Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu ile birlikte kültürel bir program çerçevesinde öğrencilerle bir araya gelmek üzere Aksaray geldi.

Aksaray Somuncubaba Külliyesi ve Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda öğrencilerle buluşan eski bakan ve vali, öğrencilere verdikleri konferansın ardından 2015'in Mayıs ayında düzenlenecek olan Necip Fazıl'ı Anma Haftası etkinlikleri için de alt yapı çalışmaları yaptı.

Konuyla ilgili bilgiler veren Eski Tarım ve Köyişleri Bakanı Sami Güçlü, "Aksaray'a belli periyotlarda gelip gidiyoruz. Bu toplantılara Aksaraylıların çok yakından tanıdığı Cengiz Aydoğdu ile birlikte geliyoruz. Burada bir kültürel faaliyet yürütüyoruz. Bu kültürel faaliyetin bugünkü kısmında Cengiz Bey'in konuşması var ve sonrasında benim esas okuma grubu diye nitelendirdiğimiz grupla toplanıp önümüzdeki sene Mayıs ayında Necip Fazıl Anma Haftası düzenleyeceğiz. Onun altyapısını oluşturmaya çalışıyoruz. Görev alacak arkadaşları belirleyeceğiz. Daha sonra idarecilerimizle bu konuyu görüşeceğiz. Bir şehrin geleceği birçok şeye bağlı ama en önemlisi o şehrin kültürel gelişmesiyle çok yakından alakalı. Üniversitemiz merkezi yönetimin buradaki temsilcimiz sayın valimiz, belediye işbirliği içerisinde çok uygun bir zemin olan bu şehirde yoğun bir kültürel faaliyetin varlığına şahidiz. Çok güzel gelişmeler olacağını düşünüyoruz. Gelecekte Aksaray'ın Türkiye üzerindeki görüntüsünün farkı olacağını, çok güzel olacağını ifade edebilirim" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cengiz Aydoğdu Kırklareli Sami Güçlü Aksaray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title