Haberler

Eşi ve kızının üzerine kaynar su döken koca tutuklandı

Güncelleme:

Eşi ve 1 buçuk yaşındaki kızının üzerine kaynar su dökerek yaraladığı iddia edilen koca, itiraz üzerine tekrar gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

Konya'da sabah kahvaltı yapması için kendisini uyandıran 5 yıllık eşi Rukiye A. ile kızı 1,5 yaşındaki Eylül'ü, üzerlerine sıcak su dökerek haşlayan ve adli kontrolle serbest bırakılan oto tamircisi Ali A., Cumhuriyet Başsavcılığı ve genç kadının avukatının itirazı üzerine akşam saatlerinden yeniden gözaltına alındı. Ali A., 'Kasten yaralama' suçundan sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

KENDİSİNİ UYANDIRAN EŞİNİ VE KIZINI HAŞLAMIŞTI

Olay, 9 Ocak günü sabah saatlerinde merkez Karatay ilçesi Nakipoğlu Mahallesinde meydana geldi. Rukiye Ay, 5 yıl önce evlendiği Ali Ay'ın zaman zaman şiddetine maruz kalarak eşinden ayrılma noktasına geldi. Genç kadın boşanma davası da açtığı eşiyle 9 ay kadar önce yeniden bir araya geldi. Olay sabahı eşini kahvaltı yapması için uyandırmak isteyen genç kadın 1,5 yaşındaki kızı Eylül ile birlikte dehşeti yaşadı. Ali Ay, kahvaltı sofrasında oturan eşinin ve kızının üzerine sıcak su döküp, yaktı. Eşinin elinden kurtulup karşı komşusuna sığınan Rukiye Ay'ın ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ay, kızıyla birlikte Konya Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

"SICAK SUYU YÜZÜNE DÖKMEK İSTEMİŞ"

Halen hastanede tedavisi süren Rukiye Ay, kızıyla birlikte yaşadığı dehşeti şu sözlerle anlattı: "Sabah eşime kalk kahvaltı yapalım dedim. Beni neden uyandırıyorsun? Ben gece hiç uyamadım diyerek bana kızdı. Bende kahvaltını yap sonra yatarsın, çocuk çok huysuz bir daha hazırlayamam dedim. O kalkmayınca biz çocuğumda sofraya oturduk. Yer sofrası kurmuştum. Kettle da biraz sıcak su kalmıştı. Sıcak suyu yüzüme dökmeye çalıştı. Suratımı diğer tarafa çevirdiğimde su sırtımdan aşağıya döküldü. Sırt, göğüs, kollarım ve kalçalarımda yanıklar var. Çocuğumun da ayağında yanıklar var. Vücudumda ikinci derecede yanıklar oluştu" dedi.

Eşi ve kızının üzerine kaynar su döktüğü iddia edilen kişi tutuklandı

"BİZİ ÖLÜME TERK ETTİ"

Tekrar kendisine zarar vermemesi için kocasına yalvardığını söyleyen Rukiye A. '''Ali lütfen bırak' dedim. Telefonum ondaydı. Telefonumu istedim. Ambulansı aramak için 'Ali çok kötüyüm ölüyorum. Çocuğun da ben de ölüyoruz. Lütfen' diye yalvardım; ama yine de vermedi telefonu. Bizi resmen ölüme terk etti orada. Kapıyı açtım, kaçmak istedim, komşularıma bağırdım, kapıyı kapatınca parmağım sıkıştı, parmağıma da 4 dikiş atıldı" diye konuştu.

"BEN ACI ÇEKERKEN O DIŞARIDA DOLAŞIYOR"

Şikayetçi olduğu eşinin adli kontrol kararıyla serbest bırakılmasına kabul edemediğini belirten Rukiye Ay, "O kadar çok canım yandı ki kalkıp can havliyle kaçmaya başladım. Ben çocuğumla birlikte kaçarken üzerime tekrar sıcak su attı. Su kalçama geldi. Birde şiddet uyguladı. Beni sürükleyerek banyoya götürürken çocuğumun ağlama sesini duydum. Bir an onun elinden kurtuldum ve çocuğumla birlikte karşı komşuma sığındım. Sonra polise haber verdim. Şikayetçi oldum. Adli kontrol kararıyla serbest kaldı. Ben burada acılar içerisinde kalırken onun dışarıda elini kolunu sallayarak gezmesi zoruma gidiyor. Ben sırtımın üzerine bile yatamazken o bir yerlerde geceleri rahatlıkla uyuyor. Ben çocuğumu bile kucağıma alamıyorum. Ben sadece hakkımı istiyorum. Hak ettiği cezayı almasını istiyorum" diye konuştu.

Eşi ve kızının üzerine kaynar su döktüğü iddia edilen kişi tutuklandı

Kaynak: AA / Güncel

Konya Haberler

Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 40 kişi yaralandı

Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 40 kişi yaralandı

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Icardi'den Fenerbahçe'ye olay sözler: Bakalım Kadıköy'de şimdi nasıl kutlama yapıyorlar

Icardi'den Fenerbahçe'ye olay sözler: Bakalım Kadıköy'de şimdi nasıl kutlama yapıyorlar

Bakmadan Geçme

GALATASARAY KAÇ PUANLA ŞAMPİYON OLDU? Galatasaray'ı şampiyon yapan puan kaç? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYON OLDU MU 2024? Galatasaray kaçıncı kez şampiyon oldu? SÜPER LİG'DE HANGİ TAKIM KÜME DÜŞTÜ? #9917 Süper Lig'e veda eden son takım hangisi? GALATASARAY ŞAMPİYON MU? #127942 Galatasaray kaç puanla şampiyon oldu? Galatasaray'ın kaçıncı şampiyonluğu? MERSİN'DEKİ KAZADA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ? Mersin'deki zincirleme kaza nerede gerçekleşti? MERSİN'DE KAZA MI OLDU? Mersin'deki trafik kazasında kaç kişi öldü, olay ne? KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! #9917 Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı skor! MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI NE ZAMAN? #129349 Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması olacak mı, nerede olacak? #9917 GALATASARAY - KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! #129349 Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Konyaspor maçı FULL HD İZLE! #9917
Süper Lig'e veda eden son takım Ankaragücü oldu

Süper Lig'e veda eden son takım Ankaragücü oldu

500

Yorumlar (15)

murat:

kadınların olur olmaz dırdırları bazen erkekleri çileden çıkarıyor. yazık oldu aileye

4
46
yanıtYanıtla
saadet:

Sen de birini dırdırınla çileden çıkar da o da seni yaksın madem reva görmüşsün.

yanıt4
yanıt2
saadet:

Sen de birini çileden çıkardığında o da seni yaksın, madem kadınlara yakılmayı reva görmüşsün.

yanıt8
yanıt1
...:

O zaman evlenmeyin ruh hastaları!

yanıt10
yanıt2
siz başka şeyler hkediyorsunuz:

senin ve senin gibi zihniyetlerin Allah belasını versin. aslında bu gibi yorumlar beyan olarak alınmalı ve cezai işlem uygulanmalı. . .

yanıt18
yanıt2
gurbetci:

sen insanmisin

yanıt0
yanıt0
www:

ulan hadi gözün döndü piskopatsında o masumdan ne istedin insan karısını küçücük bebeğini kaynar suyla yakarmı vicdansız sevmiyorsan isyemiyorsan adam gibi ayrılırsı

17
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

kadının sırtını gördükçe benim içim sızladı sen nasıl kıydın vicdansız

13
1
yanıtYanıtla
Reşat:

Ne saçma bir adaletimiz var ,demekki sosyal medyada aciklanmasaydi kim vurduya gidecekti,, madem öyle savcı ve hakimlerin görevi ne,adaleti sosyal medya dagitiyorsa

13
0
yanıtYanıtla
Ankaralı:

Ya nası kıyarsın pislik yaratık

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title