Haberler

Enrique Iglesias Türkiye'ye Gelmeden Önce İsteklerde Bulundu

Güncelleme:

Dünyaca ünlü sanatçı, çıktığı turne kapsamında 19 Ağustos'ta İstanbul'da konser verecek. Iglesias, içeceğinin markasının ne olacağını bile önceden bildirdi.

Dünyaca ünlü sanatçı Enrique Iglesias 'Sex&Love' turnesi kapsamında 19 Ağustos'ta İstanbul'da vereceği konser öncesinde videolu mesaj yayınladı. Albümleriyle dünya çapında milyondan fazla satış grafiği yakalayan ve sahip olduğu onlarca Grammy ödüllü sanatçı Iglesias UNILIFE ve VolumeUp organizasyonuyla, 19 Ağustos akşamı KüçükÇiftlik Park'ta hayranlarıyla buluşacak.

'BU ÖZEL ŞOVU KAÇIRMAYIN'

Geçtiğimiz Mart ayında İstanbul konseri ile ilgili kendi hesabından bir tweet atan ve bilet satış linkini paylaşan sanatçıdan, önceki gün Türk hayranlarına ikinci bir mesaj daha geldi. Paylaştığı videolu mesajında "Merhaba Türkiye, Ben Enrique Iglesias 19 Agustos'ta İstanbul'da çok özel bir şov için birarada olacağız. Sakın kaçırmayın" dedi.

KULİS TALEPLERİ ARASINDA İLGİNÇ İSTEKLER VAR

Son İstanbul konserinde hastalanıp, sahneye güçlükle çıkan Iglesias'ın ekibi konser öncesinde gerekli tedbirleri aldı. Organizatöre iletilen kulis listesinde tüm içecekler oda sıcaklığında. Listede en dikkat çekici olanı ise, sanatçının 36.500 ml doğal kaynak suyu talebi. Sadece Güney Pasifik okyanusunda bulunan Fiji Adaları'nın üzerine yağan saf yağmur suyundan elde edilen su markası dışında herhangi bir marka olmaması konusunda uyarılan ekipten sanatçının kulisinde servis edilecek meyvelerin de tropikal olması ve kesilmeden hazır edilmesi istendi.

GÜVENLİK EŞLİĞİNDE KAPALI ÇARŞI TURU

Konserden bir gün önce İstanbul'a gelip, Boğaza nazır bir otelde konaklayacak olan sanatçının diğer bir talebi ise özel güvenlik ekibi eşliğinde kapalı çarşı turu. Akşam yemeği için 3 farklı mekan önerilen Iglesias'ın henüz karar vermediği ama yemek sonrası Karaköy Fosil'de kendisine özel verilecek kapalı partiye katılacağı konuşuluyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Enrique Iglesias İstanbul Türkiye Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (30)

!!!!!!!!!!!!!!!11:

HAHA BİZİM ÜLKEMİZDE İNSANLAR ÖLÜYO BAŞLARIM SENİN YAĞMUR SUYUNA

6
9
yanıtYanıtla
ELA:

OLDU PAŞAM:))))))SAKA SU NEYİNE YETMİYO ENRİGUE

11
2
yanıtYanıtla
ADAM:

iglesias ın konserine giden adam değildir

8
4
yanıtYanıtla
.....:

Hadi len ordan adamlığı ölçeçek başka bir şey bulamadın mı kıskanma

yanıt1
yanıt4
HEHEHEHEEE:

BU REZİLLERİ ZENGİN EDİYORLAR BİZİM ŞEBEKLER

9
2
yanıtYanıtla
cemil cümle:

BİR GÜZEL SOPA DA VAR İSTERMİSİN İGLESİAS

6
3
yanıtYanıtla
simgenur:

Haha

yanıt0
yanıt0
sinem:

cok yakisikli. sesi fizigi 10 numara. madem ülkemize geliyor istediklerinide Türk menejeri yapar. Bogaz manzarali otel. . istanbula asik olsunda bak. .

7
1
yanıtYanıtla
HAYATIN GERCEGI:

BUNLARIN HEPSI BOS ISLER EVLAT, DONUS SENIDE BIZLERIDE BIR DAMLA SUDAN YARATAN ALLAHADIR, COKCA HAYIR YAPKI SAGLIGIDA HUZURU MUTLULUGUDA BULASIN

7
0
yanıtYanıtla
yıldıran:

ilyesyas bu şımarmak da haklı çünkü dünyaca ünlü adam, bi de bizim dallama sanatçı bozuntuları var, ergen ünlüsü, onların tripleri çok komik. sen de dünyaca dinlenen bir şarkıcı ol, belirli bir çizgin ve kaliten olsun sen de kaprisli ol kardeşim.

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title