Haberler

Çatıda çırılçıplak güneşlenen adam, binanın sahibi çıktı! Almanya'dan gelmiş

Güncelleme:

2 gün Düzce'de bir binanın çatısında çırılçıplak güneşlenen ve ihbar üzerine gelen polis ekiplerinden kaçan şahsın, apartmanın sahibi olduğu öğrenildi. Emekli olduktan sonra Almanya'dan Türkiye'ye gelen şahsa 617 lira para cezası verildi.

Düzce'de bir binanın çatısında çıplak şekilde yatıp güneşlendikten sonra polis sirenini duyup kaçan kişinin apartmanın sahibi S.Y. (50) olduğu ortaya çıktı. Almanya'da emekli olduktan sonra Türkiye'ye yerleştiği öğrenilen S.Y.'ye Kabahatler Kanunu kapsamında 617 TL ceza kesildi.

BİNANIN SAHİBİYMİŞ

2 gün önce öğle saatlerinde Cedidiye Mahallesi'nde 3 katlı bir apartmanın çatısında çıplak halde yatıp, güneşlenen erkeği görenler durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekibinin siren sesini duyan kişi, çatıdan apartmana inip, giyindikten sonra kaçtı. Polisin yaptığı çalışmada, bu kişinin apartmanın sahibi S.Y. olduğu tespit edildi.

Çatıda çırılçıplak güneşlenen adam, binanın sahibi çıktı! Almanya'dan gelmiş

ALMANYA'DAN GELMİŞ

Almanya'da emekli olduktan sonra Türkiye'ye yerleşen ve polise çatıya güneşlenmek için çıkığını söylediği öğrenilen S.Y'ye Kabahatler Kanunu kapsamında 617 TL idari para cezası uygulandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Almanya Türkiye Düzce Güncel Haberler

500

Yorumlar (34)

RahimCalis:

Acilen yollarda şortla gezen bayanlarada kabahatlar kanunundan ötürü çıplaklıklarının cezası olarak para cezası kesilmeli ondan sonra bak bakalım çıplak dolaşıp milleti rahatsız eden bayanlar nasıl azalıyor

325
117
yanıtYanıtla
Demir Acer :

sanane milletin giyiminden kusamindan dis kapinin dis mandali hadi afganistana

yanıt80
yanıt174
Eclipse Moon34:

Haydi sen Arabistan a yallah yallah

yanıt77
yanıt170
Hayri :

Ben sana daha etkili yöntemi önereyim bunları yakaladığın yerde direk kırbaça yatırmak lazım bidaha yaparsa boynuna kadar kuma gömersin üçüncü de idam oldumu rahatladınmı

yanıt7
yanıt19
meko:

İlk önce sana para cezası kesmek lazım milleti birbirine düşürmekten

yanıt13
yanıt4
Ozzy Bjk:

Sana ne birader?? Sende gez gezdir. İşine bak sen

yanıt13
yanıt17
Kıvanç Koçak:

Kimsenin kıyafetine müdahale edemezsiniz! 2023 yılındayız, isteyen istediğini giyer. Ayrıca Kabahatler Kanunu'nde giyilen kıyafete göre ceza yok. Yani kanunlara göre isteyen istediğini giyebilir!

yanıt18
yanıt23
Dr.Kimbel:

Almanyada yapadigini gelip burda yapiyor 617 lira ceza cok ayip yan 21 Euro ayip ayp 3000 Euro para cezasi 15 gün nezaret yeter

215
26
yanıtYanıtla
Serkan Aygun:

Almancıysa normal kurulu düzenini buraya taşımış

112
26
yanıtYanıtla
Ibrahim Senyildiz:

Adam 700 vermiştir, üstü kalsın

125
3
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title