Haberler

Duymayan Kulak Kalmasın" Projesi

Silopi'de "Duymayan Kulak Kalmasın" Projesi- Silopi ilçesinde başlatılan "Duymayan Kulak Kalmasın" projesi kapsamında müzik öğretmenleri, okulları dolaşarak öğrencilere mini konserler sundu.

Silopi'de "Duymayan Kulak Kalmasın" Projesi- Silopi ilçesinde başlatılan "Duymayan Kulak Kalmasın" projesi kapsamında müzik öğretmenleri, okulları dolaşarak öğrencilere mini konserler sundu. Silopi ilçesinde başlatılan "Duymayan Kulak Kalmasın" projesi kapsamında müzik öğretmenleri, okulları dolaşarak öğrencilere mini konserler sundu.Proje Danışmanı Mustafa Albayrak, "Duymayan Kulak Kalmasın" projesinin temel amacının öğrencilere eğitimi sevdirmek olduğunu söyledi.Projeden verim almaya başladıklarını dile getiren Albayrak, "Hürriyet ilk ve Ortaokulu'nda çocuklarla iyi vakit geçirdik. Projemizin verimini almaya başladık. Hedefimizde ilçedeki bütün okulları dolaşmak vardır" dedi.Cumhuriyet Mahallesindeki Hürriyet ilk ve Ortaokuluna gelen müzik öğretmenleri, öğrencilere müzik aletlerini tanıttıktan sonra potpori şeklinde söyledikleri şarkılarla öğrencileri coşturdu.Programın ardından öğrencilerden Zeki Akar, kendilerine müzik dinlettikleri için öğretmenlerine teşekkür ettiğini söyledi.Hürriyet İlk ve Ortaokulu Müdür Yardımcısı Tuğçe Açıkel de, "Öğrencilerimiz değişik enstürmanlarla tanıştı. Bu coşkulu anları öğrencilere yaşattıkları için herkese teşekkür ediyorum" dedi. - Cihazların Kurulumu- Öğretmenlerin şarkı söylemesi- öğrenciler- öğrenci velileri- potpuri söylenirken öğretmen ve öğrencilerin halay çekmesi- öğrencilerden Zeki Akar'ın konuşması- Hürriyet İlk ve Ortaokulu Müdür Yardımcısı Tuğçe Açıkel'in konuşması- Proje Danışmanı Mustafa Albayrak'ın konuşması- genel ve detay görüntüler

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Albayrak Hürriyet Silopi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title