Haberler

Dünyanın En Önemli Ödülü Plato MYO Öğrencilerine

Güncelleme:

Plato Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerinin Ruffles için hazırladıkları viral video "MIXX Awards Türkiye 2012"de ödülleri topladı!

Dijital Pazarlama İletişimi sektöründe en iyilerin belirlendiği "Mixx Awards Türkiye 2012"nin sonuçları açıklandı. Türkiye'nin ilk Goldberg makinesini, yaratıcı reklamlarıyla tanınan cips markası Ruffles için inşa eden Plato Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Wanda Digital ve Kaporta Film, "Mixx Awards 2012" ödüllerinde "Video Reklamlar Kategorisi"nde Altın Mixx, "Ürün Lansmanı Kategorisi"nde Bronz Mixx kazandı.

Dijital Pazarlama İletişimi sektörünün en iyilerini seçen, sektöre ve hizmet ettikleri markalara kattıkları artı değeri tescilleyen "Mixx Awards Türkiye 2012"nin kazananları Rahmi Koç Müzesi'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Plato Meslek Yüksekokulu öğrencileri, inşa ettikleri Türkiye'nin ilk Goldberg Makinesi'yle "Video Reklamlar Kategorisi"nde Altın Mixx, "Ürün Lansmanı Kategorisi"nde Bronz Mixx ödüllerini kazandı.

Plato Meslek Yüksekokulu, bünyesinde kurulan Plato MediLab ekibinin ilk projesi olan "Ruffles Max Machine" için Görsel İletişim Tasarımı Program Başkanı Öğr. Gör. Bager Akbay öncülüğünde Görsel İletişim Tasarımı ve Grafik Tasarımı 1. Sınıf öğrencileri, Türkiye'nin ilk Goldberg Makinesi'ni inşa etmişti.

"Bunu Yapanlar Hangi Kafada?"

Plato Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Wanda Digital ve Kaporta Film tarafından hazırlanan projede Türkiye'nin ilk Goldberg Makinesi "'Max Machine"i 30 kişilik ekibiyle hayata geçirdi.

Binlerce objenin belli bir düzene göre hareket edecek şekilde yerleştirilmesiyle ortaya çıkan "Rube Goldberg Makinesi", Plato Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından "Ruffles Max Machine" olarak inşa edildi ve video "Bunu Yapanlar Hangi Kafada" ismiyle yayınlandı.

Proje, 2 aylık hazırlık sürecinin ardından 36 saat süren çekimlerle tamamlandı. Çekimlerde; 2 adet 74 model Mini Cooper, 3 barbekü, 630 balon, 342 misket, 28 konfeti ve kız kaçıran, 7 çamaşır makinesi, 3750 parça lego, 2 deniz botu, 3 adet satır, 122 oyuncak araba, 1 fırın gibi ilginç objeler ve 1600 paket Ruffles Max kullanıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Ruffles Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title