Haberler

Dündar ve Haluk Şahin Marmaris'e Geliyor

Güncelleme:

Türkiye Medyası'nın duayen isimleri Uğur Dündar ve Haluk Şahin Marmaris'e geliyor.

Dündar ve Şahin, Marmaris TV'nin düzenlediği söyleşiye katılacak. Daha sonra okurları için kitaplarını imzalayacaklar. Etkinlik 14 Nisan Cumartesi günü Mares Otel'in bin kişilik salonunda gerçekleşecek. Başlama saati ise öğlen saat tam 12.00.

Türk televizyon tarihinde ilklere imza atan Uğur Dündar ile kitle iletişim uzmanı, usta gazeteci Prof. Dr. Haluk Şahin, Marmaris Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni İzmirli gazeteci Gökmen Ulu'nun davetlisi olarak Cumartesi günü Marmaris'e geliyor. Dündar ve Şahin halkla buluşacak. Mares Otel'in bin kişi koltuk kapasiteli salonunda söyleşi gerçekleşecek. Söyleşi öğlen saat tam 12.00'de başlayacak. Vatandaşlar katılabilecek ve sorularını yöneltebilecek. Programda sürpriz telefon bağlantıları ve VTR bantları da yer alacak. Söyleşinin ardından Uğur Dündar ve Haluk Şahin okurları için kitaplarını imzalayacak.

Marmaris Televizyonu salonda profesyonel ses, ışık ve çekim ekipleri ile çalışacak. Sahneye video wall ve led olarak nitelenen dev ekranlar konulacak. Marmaris'te bu alanda ilk kez bu düzeyde etkinlik düzenleniyor. Marmaris TV tüm halkımızın davetli olduğunu açıkladı.

Söyleşide özellikle Uğur Dündar'ın son gelişmeler ve ekrana geri dönüp dönmeyeceği gibi konularda yapacağı açıklamalar merakla bekleniyor. Zira devletin zirvesinden, basın kamuoyuna kadar herkesin aklında "Uğur Dündar'ın ne yapacağı" sorusu var.

Filmlere konu olabilecek kadar hareketli, hızlı ve çoğunlukla da tehlikeli 40 yıl boyunca, ilkeli çizgisi ve üstün başarılarıyla Türkiye'nin halk kahramanı olan soruşturmacı televizyon gazetecisi Uğur Dündar, yapılan anketlerde halkın en güvendiği isim listesinin başında yer alıyor. Halka açık etkinliğe Marmaris'in yanı sıra çevre merkezlerden de yoğun katılım bekleniyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Uğur Dündar Haluk Şahin Marmaris Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title