Haberler

Düğün Özel Gösterim

Güncelleme:

Tüm kadrosu kadınlardan oluşan tiyatro oyunu Düğün'e erkek yazarlardan destek

2 Mart'ta Düğün'ün özel gösterimine giden izleyiciler, tüm kadrosu kadınlardan oluşan oyunun öncesinde Ahmet Ümit, Mario Levi ve Hakan Günday söyleşisi izleyebilecek, sonrasında ise oyunun oyuncuları ve ünlü yazarlarla tanışma fırsatı bulacak.

Yazarından oyuncusuna, yapımcısından yönetmenine kadar tüm kadrosu kadınlardan oluşan "Düğün" adlı tiyatro oyununa erkek yazarlardan destek geldi. Oyunun, Hürriyet Aile İçi Şiddete Son! Kampanyası desteğiyle 2 Mart Cuma günü, saat 19:30'da Işık Lisesi Nişantaşı Kampüsü'nde gerçekleşecek özel gösterimi öncesi, ünlü yazarlar Ahmet Ümit, Mario Levi ve Hakan Günday, oyunculardan önce sahneye çıkarak kadına yönelik şiddet konulu söyleşiye katılacaklar.

Kadına yönelik şiddet gibi ağır ve acılı bir konuyu başarılı bir kara mizah örneğiyle ortaya koyan "Düğün" adlı oyunu izleyecek olan ünlü yazarlar gösterim sonrasında da mini kokteylde oyuncular ve izleyicilerle bir araya gelecekler.

Kadınlar, Düğün'de kadınlık hallerini anlatıyor

Tiyatro 2010 ödüllerinde "Yılın Yazarı" seçilen Ayşe Bayramoğlu'nun kaleme aldığı, tiyatronun başarılı ismi Tilbe Saran'ın yönetmenliğini üstlendiği "Düğün"; kadınların güçlerini, güçsüzlüklerini, zorluklarla karşılaştıklarında buldukları çözüm yöntemlerini, kısacası kadınlık hallerini tiyatro sahnesine taşıyor. Yazarından oyuncusuna, yapımcısından yönetmenine kadar tüm kadrosu kadınlardan oluşan "Düğün", üç kuşaktan sekiz kadın oyuncuyu bir araya getiriyor.

Tiyatro ve sinemanın deneyimli isimleri Tilbe Saran, Güler Ökten, Zerrin Sümer ve Şebnem Sönmez ile genç kuşağın başarılı temsilcileri Evren Ercan, Eda Çatalçam, Serpil Göral, Maria Akgüllü'nün rol aldığı "Düğün"ün sahne tasarımı Başak Özdoğan, ışık tasarımı Ayşe Ayter, müzikleri Serpil Günseli'ye ait. Oyunun fotoğraflarında Laleper Aytek'in, afiş tasarımında ise Esra Bayramoğlu'nun imzası var.

Doğan Kitap'ın katkılarıyla gerçekleşecek Düğün'ün biletleri Biletix'den alınabilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hakan Günday Mario Levi Nişantaşı Hürriyet Güncel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Kapadokya'daki balayı tatilinde fenalaşan 2 günlük gelin hayatını kaybetti

Kapadokya'daki balayı tatilinde fenalaşan 2 günlük gelin hayatını kaybetti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Bakmadan Geçme

Survivor ilk eleme adayı kim oldu? 4 Haziran dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor Merve eleme adayı mı? Resmi Gazete bugün (4 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Kabine Toplantısı Gündemi: Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı? Emekli bayram ikramiyesine zam var mı? Sokak hayvanlarıyla ilgili yasa teklifi! Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 4 Haziran Kabine Toplantısı gündemi nedir? Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title