Haberler

Drupa Fuarına Türkiye 43 Firma ile Katıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Drupa 2016 Kağıt, Matbaa ve Etiket Fuarı'ndan detaylar Umut Benzeş ile röportaj Kürşad Devecioğlu ile röportaj Murat Er ile röportaj Baskı makinalarından görüntüler Ziyaretçi detayları Dijital baskı ürünleri Düsseldorf'taki Drupa fuarına Türkiye 43 firma ile katıldı Almanya'nın Düsseldorf kentinde devam eden Drupa 2016 Kağıt, Matbaa ve Etiket Fuarında, Türkiye 43 firmayla temsil ediliyor Almanya'nın Düseldorf kentinde devam eden "Drupa 2016 Kağıt, Matbaa ve Etiket Fuarına" 55 ülkeden bin 899 firma katılırken, Türkiye fuarda 43 firmayla temsil ediliyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Drupa 2016 Kağıt, Matbaa ve Etiket Fuarı'ndan detaylar

Umut Benzeş ile röportaj

Kürşad Devecioğlu ile röportaj

Murat Er ile röportaj

Baskı makinalarından görüntüler

Ziyaretçi detayları

Dijital baskı ürünleri Düsseldorf'taki Drupa fuarına Türkiye 43 firma ile katıldı

Almanya'nın Düsseldorf kentinde devam eden Drupa 2016 Kağıt, Matbaa ve Etiket Fuarında, Türkiye 43 firmayla temsil ediliyor

Almanya'nın Düseldorf kentinde devam eden "Drupa 2016 Kağıt, Matbaa ve Etiket Fuarına" 55 ülkeden bin 899 firma katılırken, Türkiye fuarda 43 firmayla temsil ediliyor.

Düsseldorf fuar merkezinde açılan ve sektöründe dünyanın en büyük fuarı olarak kabul edilen fuarda, sektörün son yenilikleri sergileniyor.

90 yıldır Türkiye'de kağıt ve matbaa sektöründe hizmet veren Mopak Satış uzmanı Umut Benzeş, fuarda AA muhabirine yaptığı açıklamada, iç piyasadaki hedeflerinden sonra artık üretimlerinin yüzde 40'ını yurt dışına ihraç ettiklerini, yurt dışındaki pazar paylarını arttırmak için "Drupa" fuarına katıldıklarını belirtti.

Dünya kağıt sektöründe Türkiye'nin iyi bir konumda olduğunu dile getiren Benzeş, "Son yıllarda ülkemizde çok büyük yatırımlar yapıldı. Şu an için yurt dışındaki rakiplerimize oranla çok güçlü durumdayız ve ülke bilinirliği açısından iyi bir yerde olduğumuzu düşünüyorum." dedi.

Oyka kağıt ve ambalaj firmasının satış müdürü Kürşad Devecioğlu de Türkiye'nin kağıt sektöründe daha iyi yerlere geleceğini düşündüklerini belirterek, "Bu anlamda firma olarak üzerimize düşeni yaptığımızı düşünüyorum. Ülke olarak çeşitli gruplarda ciddi bir kağıt tüketimi var. Gerek yatırım gerekse yetişmiş iş gücü anlamında daha kat etmemiz gereken bir yol olduğunu düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Murat Er Almanya Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title