Haberler

Dracula Dizisi ABD Yayınından Kısa Bir Süre Sonra SinemaTV'de

Güncelleme:

The Tudors ile büyük başarı yakalayan Altın Küre ödüllü Jonathan Rhys Meyers'ın başrolde olduğu Dracula, ABD yayınından çok kısa bir süre sonra Cadılar Bayramı gecesi ilk bölümüyle SinemaTV ekranlarında olacak.

Eski efsane taze kan!

The Tudors ile büyük başarı yakalayan Altın Küre ödüllü Jonathan Rhys Meyers'ın başrolde olduğu Dracula, ABD yayınından çok kısa bir süre sonra Cadılar Bayramı gecesi ilk bölümüyle SinemaTV ekranlarında olacak.

Downton Abbey'in yapımcıları ve The Tudors'un yönetmeninin de içinde olduğu dizi kadrosunun baş senaristi ise Carnivale'nin yaratıcısı Dan Knauf.

ABD'de yayınlanan ilk bölümünün ilgiyle izlendiği 19. yüzyıl sonları Londrası'nda geçiyor; Dracula adında gizemli bir Amerikalı girişimci, modern bilimi getirmek amacıyla İngiltere'ye gelmiştir. Özellikle gündüzleri dışarı çıkmayı sevmeyenler için, elektriği kullanarak geceyi daha fazla aydınlatmanın yolunu aramaktadır. Dracula'nın elektrik konusuna bu kadar ilgi duymasının tek sebebi sadece gecenin karanlığını aydınlatmak değildir. 15. yüzyılın başlarında Hristiyanlığa karşı olan güçlerle, özellikle Osmanlı İmparatorluğu'yla, savaşmak için Haçlı seferleri başlangıcı sonrası kurulmuş bir tarikat olan "Ejderha Tarikatı" üyelerinden intikam almayı da amaçlamıştır. Bir süre her şey planladığı gibi gider. Ta ki bir gün ölen karısına birebir benzeyen Mina adındaki genç kadınla karşılaşana kadar.

Korku dünyasının ikonu haline gelen Dracula rolündeki Jonathan Rhys Meyers'a, Jessica De Gouw ve Merlin dizisinden Morgana karakteriyle hatırlayacağımız Katie McGrath eşlik ediyor.

Doğaüstü olaylara karşı çalışmalar yürüten Dr. Abraham Gabriel Van Helsing karakterini ise dizide 'Piyanist' ve 'King Kong' filmlerinden hatırlayacağımız Thomas Kretschmann üstleniyor. Abraham Van Helsing karakteri demir bir tabutta çürümeye bırakılan Dracula'yı Romanya'daki mezarından kurtarılıp Londra'ya getiren kişi olarak karşımıza çıkıyor.

Dizinin ilk sezonu 10 bölüm olarak SinemaTV'de yayınlanacak. İlk bölüm 31 Ekim Cadılar bayramı gecesi saat 22:00'de HD yayını ile SinemaTV'de olacak.

SinemaTV;

D Smart 7, 8, 9, 10. Kanal,

Teledünya 244, 245, 246, 247, 248, 249. Kanal,

Kaynak: Bültenler / Güncel

Jonathan Rhys Meyers Downton Abbey Küre Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title