Haberler

Dodurga'dan Seçilen Başkan Partisinden İstifa Etti

Güncelleme:

Çorum'da Demokrat Parti'den belediye başkanı seçilen Mustafa Aydın, mazbatasını alır almaz partisinden istifa etti.

Çorum'un Dodurga ilçesinde, 30 Mart yerel seçimlerinde Demokrat Parti'den belediye başkanı seçilen Mustafa Aydın, mazbatasını alır almaz partisinden istifa etti.

MECLİS ÜYELERİYLE BİRLİKTE İSTİFA ETTİ

Çorum'un Dodurga ilçesinde, 30 Mart yerel seçimlerinde Demokrat Parti'den belediye başkanı seçilen Mustafa Aydın, mazbatasını alır almaz belediye meclis üyeleriyle birlikte partisinden istifa etti.
Osmancık İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldıktan sonra bir açıklama yapan Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, ilçede kendisinden önce görev yapan belediye başkanının başlattığı projeleri aynen devam ettireceğini belirterek, "Konulan taşların üzerine bir fazla da biz taş koyarak Dodurga için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Seçim sürecinde halkımıza sunduğumuz projelerimizi gerçekleştirmeye çalışırken, Dodurga'nın yeni yeni kazanımlar elde etmesi için gereken gayretimizi sarf edeceğiz" dedi.

İLK İCRAATI İSTİFA OLDU

30 Mart yerel seçimleri öncesi Mustafa Aydın ve Bekir Kılıç, belediye başkan adaylığı için müracaatta bulunmuştu. AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan değerlendirmeler sonucu Aydın aday gösterilmezken, Dodurga Belediye Başkan adayı Bekir Kılıç olmuştu.

Mazbatasını bugün alan Aydın'ın ilk icraatı, yerel seçimlere katıldığı partisi Demokrat Parti'den meclis üyeleri ile birlikte istifa etmek oldu.

Mazbatasını almasının ardından seçilmiş olduğu DP'ye istifasını sunan Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın yaptığı açıklamada, "Sayın Başbakanımızın izlediği politikayı aynen benimsiyoruz ve yapmış olduğu çalışmalarını yakın takip ediyoruz. Birlikte seçimi kazandığımız meclis üyelerimizle toplu olarak istifamızı sunduk. Şu an bağımsız olarak görevimizi devraldık, çalışmalarımızı şu an için bağımsız olarak sürdüreceğiz" diye konuştu.

2009 SEÇİLEMEMİŞTİ

2004 yılında belediye başkanı seçilen Aydın, 5 yıl boyunca belediye başkanlığı görevinde bulunmuştu. 29 Mart 2009 yılında yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde yeniden seçilemeyen Mustafa Aydın, Ankara Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü'nde göreve başladı. Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken'in yakın koruması olarak görevlendirilen Aydın, daha sonra kurumlar arası geçiş yaparak Çorum İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Demokrat Parti Mustafa Aydın Dodurga Çorum Güncel Haberler

500

Yorumlar (52)

Nuh Ergunnuhergun@myne.com:

MHP mi kaldı CHP ile bir parti oldular . Henüz yeni adını koymadılar

29
52
yanıtYanıtla
muratayennaz@outlook.com:

HALK PARTİSİ :D zoruna gitsiiinnn

yanıt0
yanıt0
PARTY PARTY EĞLENCEersin_ozkan_26@hotmail.com:

NUMAN KURTULMUŞ SÜLEYMAN SOYLU NELER SÖYLEDİ BU AKPYE AMA YİNEDE ORAYA KAPAKLANDILAR.. TAMAMEN MADDİ MENFAAT..ÇIKAR İLİŞKİSİ..BELKİDE ŞANTAJ.. SONUÇTA ARKASINDA DURMADIKLARI SİYASİ AHLAK VE TABANINI SATTILAR.. yetmez ama evet

55
12
yanıtYanıtla
yozgatlımustafa.m@msn.com:

mansur yavaş ta neler söylüyordu chpye bak şimidi aday yaptılar sarıgül ihraç edildi geri aday yapıldı dinime küfreden müslüman olsa bari

yanıt0
yanıt0
ATILLA- LAZOGLUatilla54@hotmail.de:

bence senin aldigin tüm oylar sana haramdir sana oy veren insanlarin yüzüne nasil bakacaksin bakalim yazik döneklerle yola cikinlarin sonu hüsrandir sen sadece secmenine degil kendine de ihanet edenlerdensin bence yazik senin gibilere güvenen insanlarin sana verdigi oylar bosa gitti ,

55
4
yanıtYanıtla
Omurgasızlarozcan@hotmail.com:

Karektersiz, şahsiyetsiz deyince de kızıyorlar kardeşim, millet sana istifa et diyemi oy verdi, bunlardan çok var say say bitmez sonrada omurgalı siyasetten bahsederler

48
6
yanıtYanıtla
BDP HALKTIRozelgun_23@hotmail.com:

bide siritiyor pismis kelle gibi bende sadece partinden istifa etme baska insanliktanda istifa et bundan sonra hayatini farkli bir sekilde surdur . buna oy vefen insan lara acidim benim oyumu alip benim fikrimi savunmuyan bir partiye gecen kisiyi insan dan saymam

43
9
yanıtYanıtla
okanokansahin01@hotmail.com:

partisine resmen ihanet etmiş yazık

45
6
yanıtYanıtla
mtmtok10@hotmail.com:

işte siyaset..böyle..aşağılık..bir..şey.

yanıt0
yanıt0
okanokansahin01@hotmail.com:

bu tür insanlar vatanını bile satarlar

yanıt0
yanıt0
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title