Haberler

Dilipak'tan kendisine dava açacaklarını söyleyen AK Partili kadınlara sert mesaj: Cehenneminize odun taşıyorsunuz

Güncelleme:

İstanbul Sözleşmesi'ni savunan AK Partili kadınları yazısında sert şekilde eleştiren Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak'a AK Parti içinden tepkiler büyüyor. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, AK Partili kadınların hukukunu korumanın boyunlarının borcu olduğunu belirtirken, kadınlara dönük hakaretleri ile tepki çeken köşe yazarı Abdurrahman Dilipak'ın ifadelerini yargıya taşıyacaklarını açıkladı. Tepkilerin odağındaki Dilipak ise kendisine yönelik eleştirilere "Gün doğmuş, gün batmış" başlıklı köşe yazısında yanıt verdi.

"CEHENNEMİNİZE ODUN TAŞIYOR OLACAKSINIZ"

İstanbul Sözleşmesi'nin ahiret yurdu için bir imtihan vesilesi olduğunu yazan, Dilipak, "İlahi iradeyi hesaba katmadan kurgular yapacak olursanız, hele rızayı da bir kenara bırakır ve ihtirasla arzularınızın peşine düşerseniz, o şey sizin imtihanınız olur. Bu şekilde, ya kendi cennetinize sırtınızda tuğla taşıyor olacaksınız ya da kendi cehenneminize sırtınızda odun taşıyor olacaksınız. Unutmayalım ki, ameller niyetlere olduğu gibi, bazen da cehennemin yolları iyi niyet taşları ile döşeli olabilir." ifadelerini kullandı.

Dilipak'tan kendisine dava açacaklarını söyleyen AK Partili kadınlara bir sert mesaj daha geldiAK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Çam,Abdurrahman Dilipak hakkında 81 ilde suç duyurusunda bulunacaklarını duyurmuştu

"YANLIŞLARA KARŞI DİRENENLERDEN OLACAĞIM"

Dilipak, yazısını şu sözlerle tamamladı: "Ben her halûkârda, sabredenlerden, şükredenlerden, yanlışlara karşı direnenlerden olacağım inşallah! Allah bizi zor bir imtihana da sokabilir, işler bir şekilde yoluna da girebilir. Benim duam hep, Allah'ın bize güç vermesi ve işimizi kolaylaştırması yönünde olacak. Bu süreç sonunda yine Allah'ın dediği olacak ama birileri cennete, birileri de cehenneme gidecek. Ya Rab bizi nimet verdiklerinin yoluna ilet, gazaba uğrayanların değil. Amin. Selâm ve dua ile."

DİLİPAK NE DEMİŞTİ?

Dilipak, 27 Temmuz'da Yeni Akit'te yayımlanan "AKP'nin papatyaları" başlıklı İstanbul Sözleşmesi'ne karşı olarak yazdığı köşe yazısında "Bugünkü başımızın belası aile ve aileyi tehdit eden fahşa! (fahişe). Bu sözleşmeler de bununla ilgili." ifadelerini kullanmıştı.

İstanbul Sözleşmesi'nden çekilme konusu 13 Ağustos'taki AK Parti MYK toplantısında ele alınacak.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Abdurrahman Dilipak İstanbul AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (193)

Cevat:

Abdurrahman Dilipak, Lütfen en yakın RUH ve SİNİR HASTALIKLARI Hastahanesine gidip,Doktora görünün Tedavi olunuz..Ağzınızdan çıkanı kontrol edemez hale gelmişsiniz..Hastalık her insanın başına gelir,gelebilir.Önemli olan şey TEDAVİ OLMAKTIR..

29
65
yanıtYanıtla
Muti:

Abdurrahman Dilipak sorunlu değil,onun söylemini istedikleri gibi anlayan ve Ak Parti içindeki AKP kiler amaçlarına ulaşmak ve fitne çıkarmak için girişimde bulunmaktadır.Hasta olan ve tedavisi bulunmayanlar siz ve sizin gibiler.Abdurrahman Dilipak ın yanındayız

yanıt54
yanıt9
ENİS:

Sevgili Cevat. Beğenmemek özgür bir fikirdir. Lakin hakaret veya aşağılamak yazına gölge düşürür. Tıpkı A. Dilipak''ın kullandığı ''fahişe'' kelimesi gibi. Üstelik dini saikleri kullandığı aynı yazı içinde. Ailesinde kadın ve kız olan hiç kimse kadınları aşağılayıcı ifadeleri dillendirmemeli. Kimse kimsenin namus ve din bekçiliğine soyunmamalı. Saygıyı göster ki, saygı göresin.

yanıt2
yanıt3
lord:

kadınlara ALLAH''ın (c. c) vermediği yetkiyi verirsen sonuç ortada. . . Zaten Bakanında aileyi yıkma çabalarını görüyoruz. çalışan kadına destek vereceklermiş neden çocuklarına bakıcı tutsun diye. . . gülelim mi ağlayalalım mı. . . ALLAHım sen bizi kadınların şerrinden koru. . Amin

24
65
yanıtYanıtla
Yusuf:

istanbul sozlesmesi ulkenin yuzkarasidir

41
46
yanıtYanıtla
Adam adam:

Süpersin dilipak helal olsun sana

58
27
yanıtYanıtla
Avukat:

Arkadaşlar bir avukat ve hukukçu olarak söylüyorum. İstanbul sözleşmesi türk ve müslüman kültürüne ve aile yapısına atılan el bombası gibidir. 1-)Emin olun bu sözleşme kadıma karşı şiddetin artmasının temelinde bu sözleşme ile erkeklere yapılan tahrik ve haksızlıklar vardır 2-) bu sözleşmeyi kadınlarımızın çoğu erkekleri ezmek ve cezalandırmak için kullanıyor. 3- üzülerek söylüyorum ki bu sözleşme sonucunda kadınların şeytanlıkları arttı

54
31
yanıtYanıtla
1907:

Kimin avukatı olarak?

yanıt3
yanıt7
Tr:

Siyasetten bağımsız ve geçen günlerde bir kadının otopark yüzünden bir adamı sükunetle nasıl tahrik ettiğine şahit oldum. Kadın kendi otoparkı boş dururken,adamın kendi evinin önüne yani adamın arabasını park yerine park etmişti.Dikkat edin kadının kendi otoparkı boş ve oraya park etmiyor. (Adam daha önce kadını da uyardı) . Neyse kadın ısrarla arabasını çekmedi bir yandanda sükunetle yapmam, etmem çekmem diyerek adamı tahrik etti ve bu sırada tahrik ettiği adamı polise şikayet için telefon kamerasına kaydetti ve iki dk sonra polis çağırdı . İşte ben o zaman bir kadının isterse sükunetle karşısındakini haklı iken nasıl haksız duruma düşüreceğini ve ne kadar tehlikeli olabileceğini gördüm. O yüzden bir kadın olarak kadının şerrinden korkuyorum. Bu sözleşmenin istisnalar hariç istismar edileceğini düşünüyorum.

yanıt2
yanıt0
Fani:

Çok doğru tespit

yanıt0
yanıt0
Tüm 193 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title