Haberler

Dilek Ertek'in okyanusa düşüp kaybolmasıyla ilgili iddialar kafa karıştırdı! Gözler kayıp mücevherler ve gizemli sevgilide

Güncelleme:

Dünyaca ünlü mücevher markasının distribütörü olan Dilek Ertek, tatil amacıyla gittiği Tahiti'de gemiden okyanusa düşerek kayboldu. Sevgilisinin Ertek'in kaybolmasını saatler sonra yönetime haber verdiği ve ünlü ismin mücevherlerinin kayıp olduğu iddiası kafaları karıştırdı.

70 yaşındaki iş insanı Dilek Ertek, tatil için gittiği Tahiti'de 25 Ekim'de Norwegian Spirit adlı gemiden Pasifik Okyanusu'na düştü. Dilek Ertek'i arama çalışmaları bugüne kadar olumlu sonuç vermedi. Ertek'in oğlu Gökçe Atuk, Tahiti'ye giderek yetkililerle görüştü. Ertek'e ulaşılamaması durumunda 11 Kasım'da İstanbul'da gıyabi cenaze namazı kılınıp tören düzenleneceği öğrenildi.

ÇOK YÖNLÜ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bu arada, olayın meydana geldiği Norwegian Spirit adlı gemi Tahiti'de bulunan Papeete limanına geldikten sonra kaza ile ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

Dilek Ertek'in okyanusa düşüp kaybolmasıyla ilgili iddialar kafa karıştırdı! Gözler kayıp mücevher ve gizemli sevgilide

YOKLUĞU, SAATLER SONRA FARK EDİLDİ

HaberTürk'ün haberine göre elde edilen bulgular Ertek'in gemiden atılmış olabileceği ihtimalini de akıllara getirdi. Edinilen bilgiye göre Ertek saat 01.24'te okyanusa düştü ve gemideki yokluğu 20 saatten sonra fark edildi. Ertek'in yanında bulunan erkek arkadaşının, sevgilisinin yokluğunu ne zaman fark ettiği ve bu durumu gemi yönetimine hemen bildirip bildirmediği büyük soru işareti oluşturuyor. Ayrıca gemi yönetiminin arama çalışmalarının başlatılmasında da çok ciddi ihmallerde bulunduğu da değerlendiriliyor. Soruşturma hem gemi yetkililerin hem de gizemli erkek arkadaşın çevresinde yoğunlaştırılıyor.

Dilek Ertek'in okyanusa düşüp kaybolmasıyla ilgili iddialar kafa karıştırdı! Gözler kayıp mücevher ve gizemli sevgilide

MÜCEVHERLERİ KAYIP

Öte yandan lükse düşkünlüğü ile bilinen Ertek'in tatil için yanında götürdüğü mücevherlerin odasında bulunmaması da cinayet iddiasını akıllara getirdi. Ünlü ismin ailesi, Ertek'in ölümünün aydınlanması için soruşturmanın sonuçlandırılmasını bekliyor.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Dilek Ertek Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (6)

Demir Acer :

sosyete bunlarda her yol mubah

23
62
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

ne boş birisin!

yanıt24
yanıt5
Demir Acer :

mardinli: bos olan sensin; kadin gizligizli biri ile bulustu ve o kisi bunu itekledi sevgilisi olur, is yaptigi biri olur

yanıt10
yanıt9
meko:

Demir kardeş müge anlıyı seyretmeni tavsiye ediyorum.

yanıt6
yanıt1
MAMOS BUSINESS SERVICES:

Bence Kadın ölmedi. Sevgilisiyle plan yaptı..O kadar mücevher tatile götürülmez. Muhtemelen sigortalıydı mücevherler. Hem sigorta dan para alacaklar hem çalınanlar yanlarına kalacak. Ben böyle görüyorum filmi bile var

16
28
yanıtYanıtla
virtueslife:

Bu haberlerin yayınlanmasını engellemeye çalışmışlar yani neden dertleri bu ölüm detaylarını yasaklamak olur ki.Daima cinayet şüphesi olmalı.Zenginlerin ani ispatsız ölümlerinin arkasında daima bir çomak arayacaksın.Bu insanların hayatında makamlar ve paralar hep sorun olmuştur.

26
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title