Haberler

Derya Büyükuncu'nun skandal Erdoğan paylaşımına en sert tepki Melih Gökçek'ten geldi

Güncelleme:

Eski milli yüzücü Derya Büyükuncu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki skandal paylaşımına en sert yanıt Melih Gökçek'ten geldi. Gökçek, "Bu adamın elinden milli sporcu unvanı alınmalı. Gitsin kendini hangi ülkeye yakın görüyorsa sporculuğunu orda yapsın" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün sosyal medya hesabından eşi Emine Erdoğan'la birlikte koronavirüse yakalandığını duyurmuş ve bu haberin ardından siyasi partilerin liderleri başta olmak üzere pek çok kişi geçmiş olsun dileklerini paylaşmıştı.

DERYA BÜYÜKUNCU'DAN SKANDAL PAYLAŞIM

Ancak eski milli yüzücü ve 2011 Survivor birincisi Derya Büyükuncu'dan skandal bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından helva görseli paylaşarak, "Koronavirüs olmuş ve dua istiyor. Ediyoruz, ediyoruz, merak etmesin. 20 tencere helvayı yapmaya başladım. Zamanı gelince bütün mahalleye dağıtacağım" ifadelerini kullanan Büyükuncu'ya en sert yanıt eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'ten geldi.

Derya Büyükuncu'nun skandal Erdoğan paylaşımına en sert tepki Melih Gökçek'ten geldi

MELİH GÖKÇEK'TEN SERT TEPKİ

Paylaşımında Gökçek, "Bu adamın elinden milli sporcu unvanı alınmalı. Gitsin kendini hangi ülkeye yakın görüyorsa sporculuğunu orda yapsın" ifadelerini kullandı.

Derya Büyükuncu'nun skandal Erdoğan paylaşımına en sert tepki Melih Gökçek'ten geldi

"SPOR AHLAKINA VE SPORTMENLİĞE AYKIRIDIR"

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın, koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'la ilgili eski milli yüzücü Derya Büyükuncu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma sert tepki gösterdi.

Derya Büyükuncu'nun skandal Erdoğan paylaşımına en sert tepki Melih Gökçek'ten geldiErkan Yalçın

Erkan Yalçın'ın açıklaması şöyle:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve değerli eşi Sayın Emine Erdoğan'ın Covid-19 testlerinin pozitif çıktığını açıklamalarının ardından, Derya Büyükuncu'nun kendi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış bulunduğu paylaşım, spor ahlakına ve sportmenliğe aykırıdır.

"KENDİSİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ"

Derya Büyükuncu'nun söz konusu söylemleri ile halkı kin ve nefrete sürükleme amacı taşıyan bu vahim paylaşımları ne spor ahlakına, ne insanlığa, ne de hangi siyasi görüşten olursa olsun bu kadim coğrafyanın örf ve geleneğine yakışmamaktadır. Bu vahim söylemleri nedeniyle şahsım ve başkanı olduğum Türkiye Yüzme Federasyonu adına kendisini şiddetle kınıyoruz."

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Derya Büyükuncu Melih Gökçek Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (19)

Ali İhsan Demirkapı:

Dinsizler çoğalmaya başladı. Bunlar kıyamet alametleri. Nereden biliyorsunuz dinsiz olduğunu diye tepki gösterenler çok olacak tabiki. Bunada cevabım Allah'tan korkan bir kişi Allahın yarattığı canlının ölümüne sevinmez.

183
76
yanıtYanıtla
ÖMER ÇELİK:

Evet size katılıyorum Ali İhsan bey özellikle bu son 19 senede çok arttı

yanıt34
yanıt32
Meryem Tayar:

Elinde her türlü imkan var beğendiğin ülkeye gidebilirsin Hiç dünya devletlerine bakıyor musunuz Afrika kıtasının halkını çocuklarını sömürüp de zengin olan devletler mi sizi cezbediyor onlar iyi Türk Cumhuriyeti başkanı kötü öyle mi Allah'a hesap vereceksiniz başka hesaplar yalan

161
69
yanıtYanıtla
Ali İhsan Demirkapı:

Hangi ülkede bizim ülkemizde olduğu gibi her hangi bir vatandaş Ülkesini kötüleyebilir, Ülkesinin menfaatlerine aykırı beyanat verebilir, Ülkesinin Cumhurbaşkanına küfür ve hakaret edebilir varmı örneği.

122
54
yanıtYanıtla
Haydar:

Kurucu lideri ilk cumhurbaşkanınada hakaret edilen başka ülke yok.Ülke hain dolu.

yanıt49
yanıt15
Ahmet AKGÜL:

Sınır dışı edilsin bu vatan haini

88
59
yanıtYanıtla
Bulent :

Zaten yurtdışında yaşıyor.

yanıt23
yanıt7
Ali İhsan Demirkapı:

Bu Vatana, Bu Millete, Bu Vatanı ve Milleti temsil eden Cumhurbaşkanına her kim hakaret ve küfür ediyorsa bu bir vatan hainliğidir ve cezasıda T.C Vatandaşlığından çıkartılmak olmalıdır.

90
34
yanıtYanıtla
uCube :

Büyükuncu; Gerçekten çok karaktersizsin! Arkadaşım hastalık ile bile kişileri vurmaya çalışıyorsunuz yazık yazık. ;))

90
31
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Cok dogru, Bu basarisiz eleman milli olamaz ya. bu nasil sacmalik, hic bir basarisi bile yok

83
35
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title