Haberler

İftar için aldığı ekmekle yolun karşısına geçmek isteyen yaya, otomobilin çarpmasıyla can verdi

Güncelleme:

Denizli'de bir kişi, iftar için ekmek aldıktan sonra yolun karşısına geçmek istediği sırada otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Denizli'de iftar için fırından ekmek alan Alaattin Cunkuş, evine gitmek için yolun karşısına geçmek istedi. Ancak o sırada süratla gelen bir otomobil Cunkuş'a çarparak metrelerce ileriye savurdu. Talihsiz adam olay yerinde hayatını kaybederken korkunç kazadan geriye güvenlik kamerasına yansıyan bu görüntüler kaldı.

Yolun karşısına geçmek isteyen talihsiz adam, otomobilin çarpmasıyla can verdi

METRELERCE SAVRULAN YAYA, OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Denizli'nin Merkezefendi ilçesine bağlı Yenişafak Mahallesi Mahallesi Ali Marım Bulvarı'nda meydana gelen kazada, 22 yaşındaki H.Y.yönetimindeki otomobil, iftar için aldığı ekmeklerle yolun karşısına geçmeye çalışan 59 yaşındaki Alaattin Cunkuş'a çarptı. Çarpmanın şiddetiyle havaya savrulan Alaattin Cunkuş, metrelerce ileriye düştü. Olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrollerde Cunkuş'un hayatını kaybettiği belirlendi. Sürücü H.Y. gözaltına alınırken, Alaattin Cunkuş'un cenazesi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi adli tıp morguna kaldırıldı.

Yolun karşısına geçmek isteyen talihsiz adam, otomobilin çarpmasıyla can verdi

İFTAR İÇİN ALDIĞI EKMEKLERLE EVE GİDİYORDU

Belediye fen işleri müdürlüğünde greyder operatörü olarak görev yapan Alaattin Cunkuş'un hayatını kaybettiği feci kaza anı bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde araç trafiğinin yoğun olduğu sırada elindeki ekmeklerle yolun karşısına geçmeye çalışan Cunkuş'un orta refüje yaklaştığı sırada hızla gelen otomobilin çarptığı anlar yer aldı. Çarpmanın şiddetiyle havaya savrulan Alaattin Cunkuş'un metrelerce ileriye düştüğü, elindeki ekmeklerin ise farklı bir yöne fırladığı anlar da görüntülere yansıdı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ederken, gözaltındaki sürücünün adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Yolun karşısına geçmek isteyen talihsiz adam, otomobilin çarpmasıyla can verdi

Kaynak: AA / Güncel

Denizli İftar Ekmek Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

Yargı Dağıtır:

5 gidiş 5 geliş , otobandan daha yoğun bir yolda elini kolunu sallayarak geçemezsin, araç sürücüsü ne yapsın, hem aracı pert oldu hemde ceza alacak suçsuz yere

29
19
yanıtYanıtla
Snn Aksu:

Yaya hatasını canıyla ödedi peki araç sürücüsü kanuna uygun hızda mı gidiyordu ?? Ya gereğinden fazla hizliysa ne olacak ??

yanıt14
yanıt4
Frt Tblt:

yaya yüzdeyüz hatalı bekleyeceksin kardeşim gerekirse 10 dk bekleyeceksin. araba zaten hızlı gidiyor. 300 mt ilerideki bir insanı görmek kolay değil. 300 mt yi 3 saniyede geçer insan dolayısıyla araç için farketmek yavaşlamak çok zor

yanıt0
yanıt0
BUĞRA EMRECİKSİN:

Adam otoyolda sallana sallana yürüyor sanki plajda dolaşıyor bu nasıl bir akılsızlıktır Allah'ım sen aklımı koru bu ülke de...

22
2
yanıtYanıtla
nnnnn:

Neydı bu kadar acelen o araba ile o adım görmedin ki gelirken. napıcaktın ölümcül hastaya ilaç mı yetiştircektin can mı vercektin birine iyi oldu mu böyle... Öldürdüğün adamcağızı bu sadece bir örnek öok var bunlardan malesef ama ders alan yok hiç... Ölümüne araç kullanmak nedir???

11
13
yanıtYanıtla
virtueslife:

suçlu olan yaya.

yanıt18
yanıt6
virtueslife:

Rahmetli çok rahat Çok profesyonel.O kadar rahat ki vızır vızır arabalar geçiyor öylece yürüyor.Üstelik soluna baksa bir arabanın ona doğru geldiğini görecek. Ama bakmıyor. Ne sağına bakıyor ne soluna bakıyor. Gözü ahirete dikmiş rahmetli.Sevmemiş buraları.

15
2
yanıtYanıtla
ERKAN yuksel:

ORDAN KARSIYAMI GECILIR ALLAH ASKINA ..ALT GECIT UST GECIT YOK DIYE BELEDIYEYE HUCUM EDERLER SIMDI

14
2
yanıtYanıtla
Emre Şencan:

Adam bildiğin intihar etmiş abi sol şeritten gelen sürücünün ne sucu var şimdi. Plajda yaylana yaylana geziyor sanki

7
0
yanıtYanıtla
Erkin Jumayev:

Kabul edelemez

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title